Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש מצאתי את הפוסט הבא.

לא נראה שהבחור היה סגור על עצמו, הוא ישן ואני מניח שמאז יש התפתחויות.

יחד עם זאת, למי מהשתיים יש צריכה יותר טובה?

מי באמת מגיעה יותר מאובזרת?

האם התוספת כסף (משהו כמו 10K שקל עבור האיבו) באמת משתלמת?

מישהו יודע איזה תת דגמים לכל אחד מהנ"ל נמכרים בארצנו?

בדקתי באתר של פיאט ישראל - הם מציגים דגם בשם פונטו מבלי תת דגם.

אשמח מאוד להבהרות בנושא חבר'ה :)

Seat Mii 3Doors

פורסם (נערך)

ה EVO עברה מתיחת פנים חיצונית קלה, כמו-כן גם מבחינה פנימית העיצוב שונה (לטעמי, השיפור הפנימי מאוד ניכר לטובה). מבחינת היצע מנועים, לפי מה שזכור לי, היו ארבע גרסאות - 1.4 ליטרים עם 75 כ"ס רובוטי וידני, 1.2 ליטרים ידני בלבד וגירסה של 1.4 ליטרים (מולטי-אייר) - 105 כ"ס ידנית בלבד, שגם היתה די מאובזרת. אם תאמר באיזה דגם אתה מתעניין (אקטיב, אקטיב פלוס וכיוצ"ב), משער שיוכלו לסייע לך יותר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
ה EVO עברה מתיחת פנים חיצונית קלה, כמו-כן גם מבחינה פנימית העיצוב שונה (לטעמי, השיפור הפנימי מאוד ניכר לטובה). מבחינת היצע מנועים, לפי מה שזכור לי, היו ארבע גרסאות - 1.4 ליטרים עם 75 כ"ס רובוטי וידני, 1.2 ליטרים ידני בלבד וגירסה של 1.4 ליטרים (מולטי-אייר) - 105 כ"ס ידנית בלבד, שגם היתה די מאובזרת. אם תאמר באיזה דגם אתה מתעניין (אקטיב, אקטיב פלוס וכיוצ"ב), משער שיוכלו לסייע לך יותר.

זהו שלמעשה אני לא מבין בדגמים כל כך, אני מחפש את הדגם הכי בעל הצריכה הכי זולה (אני מניח שמדובר בידני ולא ברובוטי שלהם) ומאובזר יותר (אם קיימת בכלל קומבינציה כזו)

Seat Mii 3Doors

פורסם

אדיר, חשוב לציין פה שכתבת בפורום אחר שהנסועה הצפויה היא בינעירונית בעיקר ולכן אל אף נפחו הקטן יותר- דעתי היא שה1.2 לא בהכרח יהיה חסכוני יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לנו יש פונטו איבו 2011 1.4 ליטר עם 77 כ"ס. אני יודע שיש את הדגם הזה גם ברובוטי (שלנו רגיל) ויש גירסא נוספת מנוע 1.4 גם אבל אחר עם 105 כ"ס . בנוסף יש גירסת ספורט 135 כ"ס 1400 . שלנו עושה 1/15 בערך מחוץ לעיר אולי טיפה יותר.

פורסם
לנו יש פונטו איבו 2011 1.4 ליטר עם 77 כ"ס. אני יודע שיש את הדגם הזה גם ברובוטי (שלנו רגיל) ויש גירסא נוספת מנוע 1.4 גם אבל אחר עם 105 כ"ס . בנוסף יש גירסת ספורט 135 כ"ס 1400 . שלנו עושה 1/15 בערך מחוץ לעיר אולי טיפה יותר.

תודה רבה, קניתם חדש מהחברה? מדוע פסלתם את הגרנדה?

אשמח מאוד להבהרות בנושא חבר'ה על השוני בין השתיים.

אני ברמת העקרון מחפש את הדגם שהכי חסכוני מבין כולם, אבל אני מניח שיש אפשרות שיהיה מאובזר במידה לא פחותה.

Seat Mii 3Doors

פורסם

היי אדיר

ההבדלים בין הגרנדה לאיוו הם:

1. בעיצוב החיצוני : שינוי חזית בעיקר והחלפת המנורות והפגוש מאחור

2. בטיחות: 7 כריות אוויר לעומת 6 בגרנדה

3. אבזור: 4 חלונות חשמל לעומת שניים בגרנדה, פתיחה חיצונית של דלת תא המטען

4. חיסכון : הוספת מערכת כיבוי המנוע בעצירה

5. מנועים : הוסיפו את גרסאות המולטיאייר, שודרגה התיבה הרובוטית (תוכנה, החלפת כיוון הבורר במצב הידני)

• תוכן חדש...