Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב השרשור הזה יהיה קצת מוזר,לפני חודש וחצי החלטתי שאני מוכר את הלאון קופרה שלי (במצב מעולה) כי חשבתי על "להתקדם"(הבנתי שזאת לא התקדמות) לרכב יותר מעניין. היו לי כמה אופציות ובסוף רכשתי לי Z4 אוטומטית,מנוע 3.0SI שאם אני לא טועה מספר משהו כמו 270 כ"ס(לא יודע בוודאות). לפני שמכרתי את הקופרה המוסכניק שלי אמר לי אל תמכור אתה תצטער על זה,תשקיע 20 אלף שקל ותתחיל להוציא ממנה את הפוטנציאל שיש בה, כמובן שלא הקשבתי והלכתי בדרכי(התבאסתי מאוד גם על הלאון בגלל שכשרכשתי אותה היו לה כל מיני שריטות וגם הצבע הסגול חציל שלא ממש התחברתי אליו).בכל אופן לאחר שבועיים עם הZ הרכב מרגיש סופר משעמם,מעולם לא היה לי רכב אוטומט,במקרה הזה טיפטרוניק(הילוכים בהגה שאין לי מושג איך משתמשים בהם) אבל עדיין זה לא אותו דבר. אמנם הנעה אחורית והאצה יותר טובה לדעתי מהקופרה אבל משהו חסר.

(עכשיו חובבי הואגיות יסכימו איתי בין רגע)

הייתם מוכרים אותה(קניתי אותה במחיר טוב אני לא אפסיד עליה כסף) וקונים משהו כמו S3 או לחלופין חוזרים ללאון קופרה ממודל חדש יותר? שלי הייתה 09'?

או שעדיף להישאר עם הZ4 ולנסות להכיר את הרכב טוב יותר למרות ששוב פעם,בהשוואה לקופרה לדעתי הוא משעמם קצת.

הרי הפוזה של הגג הנפתח זאת פוזה של 2 שקל והתלהבות שיורדת מהר מאוד וגם זה עולם אחר מבחינת ההרגשה מרכב מודגש למרות ששוב פעם,היא נותנת בראש(אחרי לחיצה מ0-150 עם לאון קופרה) הלאון לקחה בגבוהות אבל בהתחלה הZ השאירה לה אבק.

מה הייתם עושים?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הייתי מוכר את הרכב כל כך מהר לאחר שקנית אותו, למרות שהוא לא ידני.

יש לך רכב בעל הנעה אחורית, אולי שווה לך לעשות קורס דריפטים ולהוציא ממנו פאן אחר מאשר האצה חזקה.

השאלה היא, מה חסר לך בדיוק מהרכב?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מוסיף עוד שאלה: מה בדיוק אתה רוצה מהרכב?

חבל למכור כ"כ מהר, עוד לא מיצית מאית מהפוטנציאל שלו ואני בטוח שטרם הכרת אותו מספיק טוב (בלשון המעטה..).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מה באמת מרגיש לך חסר?

תלמד להשתמש במנופי ההילוכים שמאחורי ההגה ותנהג ידני, מעבר לזה מה באמת חסר לך? ה-Z4 מתעלה מעל הקופרה בערך בכל אספקט אפשרי בין אם ניהוג עדיף, הנעה.

מה שכן, ה-Z4 לא משדרת דרמה בנהיגה, כלומר אין רעש מנוע או פליטה מוגזם, התגובות הראשוניות ללחיצה על דוושות הדלק\בלמים מעודנות ופחות נשכניות מאשר ברכבים שאינם גרמניים אבל מתרגלים לזה ובשורה התחתונה זו מכונת נהיגה בהחלט טובה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מציע לך לבודד את הבעיה, כמו שאני חושד עיקר האכזבה מגיע מאבדן השליטה במנוע עם ידית ההילוכים הידנית,

אני לא מכיר את ההיצע שבדגם ה Z4 אבל אם יש כזו בגירסה ידנית עם אותו מנוע משתלם להשיג סיבוב קצר ולהשוות.

פורסם
טוב השרשור הזה יהיה קצת מוזר,לפני חודש וחצי החלטתי שאני מוכר את הלאון קופרה שלי (במצב מעולה) כי חשבתי על "להתקדם"(הבנתי שזאת לא התקדמות) לרכב יותר מעניין. היו לי כמה אופציות ובסוף רכשתי לי Z4 אוטומטית,מנוע 3.0SI שאם אני לא טועה מספר משהו כמו 270 כ"ס(לא יודע בוודאות). לפני שמכרתי את הקופרה המוסכניק שלי אמר לי אל תמכור אתה תצטער על זה,תשקיע 20 אלף שקל ותתחיל להוציא ממנה את הפוטנציאל שיש בה, כמובן שלא הקשבתי והלכתי בדרכי(התבאסתי מאוד גם על הלאון בגלל שכשרכשתי אותה היו לה כל מיני שריטות וגם הצבע הסגול חציל שלא ממש התחברתי אליו).בכל אופן לאחר שבועיים עם הZ הרכב מרגיש סופר משעמם,מעולם לא היה לי רכב אוטומט,במקרה הזה טיפטרוניק(הילוכים בהגה שאין לי מושג איך משתמשים בהם) אבל עדיין זה לא אותו דבר. אמנם הנעה אחורית והאצה יותר טובה לדעתי מהקופרה אבל משהו חסר.

(עכשיו חובבי הואגיות יסכימו איתי בין רגע)

הייתם מוכרים אותה(קניתי אותה במחיר טוב אני לא אפסיד עליה כסף) וקונים משהו כמו S3 או לחלופין חוזרים ללאון קופרה ממודל חדש יותר? שלי הייתה 09'?

או שעדיף להישאר עם הZ4 ולנסות להכיר את הרכב טוב יותר למרות ששוב פעם,בהשוואה לקופרה לדעתי הוא משעמם קצת.

הרי הפוזה של הגג הנפתח זאת פוזה של 2 שקל והתלהבות שיורדת מהר מאוד וגם זה עולם אחר מבחינת ההרגשה מרכב מודגש למרות ששוב פעם,היא נותנת בראש(אחרי לחיצה מ0-150 עם לאון קופרה) הלאון לקחה בגבוהות אבל בהתחלה הZ השאירה לה אבק.

מה הייתם עושים?

חשבת לעשות לה הסבה לגיר ידני? הרכב מדליק טילים ובנוי לדריפטים ויותר מכך יש לך בימר בחניה, אחלה מחזיק מפתחות לשים על השולחן בבר ליד בלונדינית.

יש בארץ מועדון לא קטן בכלל לחובביי המותג הבווארי - תגיע אליהם לפגישת ייעוץ, אני חושב שהם נפגשים מידי פעם לפעם בכוכב יאיר.

אולי גם יש מצב שאחד הבימריסטים ירצה לעשות איתך החלפות על בימר שתדבר אליך קצת יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

כנראה הבעיה נובעת מעצם העובדה שהבימר לא גודשת.

כמו שעידן אמר יש פחות דרמה ולכן אתה מרגיש שהאוטו משעמם יותר, הגיוני...

הקופרה שלך הייתה מקורית? אם כן זה ממש בזבוז לדעתי כי יכולת לחלץ מהרכב הזה עוד 100 כ"ס בעלות סמלית יחסית.

זה ישמע לך מוזר אבל מסיבוב שעשו לי על AUDI RS5 ממש התאכזבתי (אמנם לא השתעממתי, יש גבול) כי כשאתה רגיל

למנוע גודש עם כוח מתפרץ ההרגשה היא אחרת. קשה לחזור לאטמוספירי, המנוע מתנהג שונה.

גם אם הוא עם 450 כ"ס ו-9,000 סל"ד :-P

אולי תנסה Z קצת אחרת? תעשה סיבוב על 370Z משומשת אולי תאהב...

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מציע לך לקחת ליומיים עגלה ממוצעת ולהתנייד איתה.

זה יעשה לך reset לא רע...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
חשבת לעשות לה הסבה לגיר ידני? הרכב מדליק טילים ובנוי לדריפטים ויותר מכך יש לך בימר בחניה, אחלה מחזיק מפתחות לשים על השולחן בבר ליד בלונדינית.

....

מה זה סובארו של שנות ה 80?

כול בורג במכונית הזאת מחובר למחשב, אתה לא מחליף חלקים כי בא לך.

הכול צריך לעבור דרך המחשב.

מה שאומר שאם תנתק כמה שיותר מערכות ככה יהיה יותר כיף לנהוג במכונית.

אייל

פורסם

לדעתי אם אתה לא מרוצה , תמכור .

קנית את הרכב למטרת שדרוג.

אני הייתי מוכר לפני שהייתי מפסיד עליה כסף(ואז מתבאס עוד יותר).

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם (נערך)

עם SLK הוא לא יוכל לשים מפתחות על יד בלונדינית בבר, הוא יצטרך ללכת למועדונים מסוג אחר.

Z4 רכב מגניב ביותר, מנוע חזק וזו במוו אמיתית עם המון סטייל. איך אפשר להשוות אותה בכלל עם VAGית הנעה קדמית?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...