Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אני כרגע גר בדירה שכורה, ובדירה ישנו מזגן של אלקטרה C14 .

במזגן הזה אני לא מצליח להבין האם כאשר שמים את המפוח על מקסימום , ההרגשה כאילו הוא עובד על המהירות הנמוכה ביותר.

היות וזה המזגן השני שאני נתקל בו עם התופעה הזאת, אני חושב שזה לא תקלה אלה משהו בדגם הזה בכללי.

מישהו מכיר האם זה באמת אמור ליהיות ככה? ואם כן האם יש דרך לעקוף את זה?

כי נכון לעכשיו כמות האוויר שיוצאת ממנו זה פשוט בדיחה.

תודה מראש.

פורסם

סבירות גבוהה שמדובר בקבל של המפוח, הוא יושב על הכרטיס פיקוד.

תקלה מוכרת בדגמים האלו (1-1.25 כס)

האם לעיתים המפוח מסרב להתחיל להסתובב ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדיין לא קרה שסירב לגמרי.

אבל מסתובב לאט, כמעט לא מרגישים שינוי בין מהירות גבוה לנמוכה ( יש אבל לא משמעותי).

אם הקבל לא היה תקין בכלל, המפוח לא היה מסתובב כי המפוח הוא חד פאזי, סימן שהקבל עדיין תקין , לא כך?

את זרם האוויר במקסימום מרגישים רק כאשר עומדים כמטר מהמזגן ( אולי אפילו פחות).

פורסם

יש מקרים שהקבל רגע לפני מוות סופי, והוא מצליח להניע את המפוח אבל הוא עובד מאוד מאוד מאוד חלש. נתקלתי בכזה !

שלב ראשון - החלפת הקבל.

לרוב, לא מתקנים את הכרטיס (ז"א שלא מחליפים פיזית את הקבל הפגום על הכרטיס). מזהים את החיווט שיוצא ממנו ומתקינים (במקביל לקבל הקיים) קבל חדש (למיטב זכרוני, קבל 1mF).

שוב - למיטב זכרוני (ובערבון מוגבל), הקבל נמצא בין ה"0" הכללי לחוט כחול על אחת הצמות שיוצאות מהכרטיס.

בד"כ יש מספיק מקום עבור קבל "רגיל" (שהוא גדול יותר ממה שיש על הכרטיס עצמו), ובאמצעות חוטים באורך של כ 10-15 ס"מ ממקמים את הקבל מתחת לכרטיס או בדופן האחורית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה איציק.

אם המזגן היה בבעלותי הייתי מנסה לתקן, אך מפני שזה בבעלות בעל הדירה, אני אצור איתו קשר על-מנת שיסדר את הבעיה.

• תוכן חדש...