Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף טויוטה מצב מכני בדיוק כמו סוזוקי בלנו מצב מכני טוב

הקורולה 250 סוזוקי 150

טויטה 94 סוזקי 96

במחינת גימור פנימי חיצוני סוזוק יותר טוב

מה עדיף בל. הטויוטה נחשבת יותר טובה ??

סוזוקי בלנו מזכיר בדיוק את הטויוטה כמע אותו עיצוב וכו' וכו'

מה אתם חושבים עדיף?

פורסם

אף אחת מהן.

תגיד מה התקציב ומה הדרישות ונכוון אותך לרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כי יש רכבים משנת 2000 שהמחיר שלהם מאוד קרוב למחיר של אלו, או אפילו אותו המחיר בדיוק,

אז למה לקנות את אלו?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לא הבנתי כלום ממה שרשמת, אבל הבנתי שתקציבך נמוך.

בשנתונים האלו,הרכבים דומים ועליך לרכוש את הרכב במצב הטוב ביותר,עם היד הנמוכה ביותר והקילומטראז' הנמוך ביותר, השמור ביותר ממה שתראה בשוק, אתה יכול להוסיף למשוואה עוד רכבים כמו סובארו אימפרזה בשנים האלו, ומיצובישי סופר לנסר.

בכל מקרה ההעדפה שלי היא ללכת על הבלנו במידה ותמצא שמורה.

Miata ND2

פורסם

אם אני מבין נכון דובר בסכום של עד שמונה אלף שקל.

נשאלת שאלה האם יש לך צורך ברכב כזה?

בעיקרון סוזוקי עד שנת 98 הגיעה בלי כרית אוויר או ABS לעומת זאת יש טיוטה עם כרית אוויר כבר בשנתון הזה.

בעיקרון אם לא מזיז לך שנתון נמוך או ארץ מקור הייתי ממליץ לך לבדוק צרפתיות.

פורסם (נערך)

עד כמה שזכור לי הסוזוקי ב-1996 הגיעה עם ABS ועם שתי כריות אויר. היתה לי כזו, שנמכרה לפני כ-8 שנים, למרות הזמן שחלף אני די בטוח בזכרוני.

בכל מקרה - כיון שלפות"ש הוצע רכב מסויים קל מאוד לבדוק זאת - אם יש כרית אויר אחת הרי שעל ההגה יהי כתוב SRS-Airbag, ואם יש שתיים יהיה כיתוב דומה על הדאשבורד מימין, וכן צריכות להיות נוריות התראה של מערכות כרית האויר ושל ה-ABS בלוח המחוונים.

בכל מקרה - ממליץ לך להעלות כאן מידע על צרכיך ותקציבך (כולל התקציב לאחזקת הרכב בהמשך) וכך תוכל לקבל המלצות יותר מכוונות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכבים בני למעלה מ-12-15 שנה תוכננו ללא התחשבות במבחני ריסוק, ועל כן סביר שבאופן כללי נוסעיהם יתר פגיעים. וזאת אפילו אם המתכת ממנה בנויה השלדה לא נחלשה על ידי חבלות או קורוזיה.

לגבי תפקוד כריות אויר - דייב צודק, דומני שאורך החיים שלהן אמור להיות כ-10 שנים, ואחרי כן הן מצריכות החלפה. לא דבר מעשי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...