Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SENSE 5 למכשיר GALAXY S4 - האפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להתקין את הסנס המקורי כנראה לא תוכל, אני חושב שכל ה-Launcherים האלה מכילים אי אילו חיבורים ל-Kernel ומצריכים כמובן Root (מה שאין ל-Launcher צד שלישי שתתקין).

יש מלא לאונצ'רים, אולי יש אחד שמדמה את הסנס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השפת ממשק של htc.

לסמסונג יש את הטאצ' וויז שמסרבלת מאוד את המכשיר.

אז הבחור פה רוצה להנות מהחומרה והפיצ'רים של גלקסי 4 שברשותו ביחד עם ממשק נוח וטוב יותר.

אני לגמרי איתך אך לדעתי זה לא אפשרי, צריך למצוא איזה רום טוב להתקנה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה הממשק (מעטפת) של חברת HTC למכשירי אנדרואיד.

לכל חברה יש את הממשק שלה, לסמסונג יש TouchWiz, ל-HTC יש Sense וכו'

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הקטע הוא שאני כרגע עם S4 של אמא שלי כי ה HTC ONE שלי בתיקון, והטאץ' וויז פשוט בלתי נסבלת.

אני יודע שהתרגלתי ל SENSE לאחר 4 מכשירים מבית HTC, אבל את האמת שהיא עובדת הרבה יותר מהר וקל והקיצורים בה הרבה יותר נוחים ופשוטים מה TW של סמסונג.

כלומר אם אני רוצה לעשות שינוי כרגע זה דרך ROOT בלבד, או דרך אחד הלאונצ'רים עם THEME כלשהו?

Opel Adam S 2017

פורסם

כן, כשהאופציה הראשונה לא בטוח שתעבוד בכלל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא עניין ה-Root שאני בטוח שיימצא לו פתרון (כנראה בתנאים מסוימים של KNOX שבור או תנאים אחרים), אלא האם זריקת ה-Sense לטלפון שעבר Root יעבוד או שזה לא מספיק.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בקצרה אין אפשרות להתקין סנס על סמסונג, טכנית זה אפשרי אבל למיטב זכרוני יש משהו בתקנון של סנס שלא מאפשר חוקית להתקין אותו על מכשירים לא של HTC מעבר לזה זכור לי שהוא קוד סגור.

יש כמה אנשים שמנסים להעביר אותו אבל בינתיים הם רק הצליחו לגרום למכשיר להדליק ורוב הפונקציות לא עובדות כולל שיחות.

אם חשוב רק המראה אז חפש לאנצ'ר אחר.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...