Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה זמן שאני מתכנן להחליף צמיגים ברכב (פוקוס 2005) והנה בדיוק באתי לזרוק עיתונים מהחג ואני רואה עלון של אוטו דיפו עם מבצעים לפסח שעדיין בתוקף עד מחר.

יש זוג מישלן ב 769 שח וזוג GOOD YEAR ב 1080 שח. את שתי החברות האלה שאני מכיר בתור איכותיות. יש גם זוג צמיגי יוקוהומה שאותם אני לא מכיר ב 899 כשההנחה עליהם הכי גדולה והמחיר המקורי לזוג הכי גבוה.

חשבתי להחליף את כל ארבעת הצמיגים למישלן חדשים כבר היום, האם יש סיבה שלא כדאי לי לקחת דווקא אותם?

פורסם

השאלה איזה דגם הם מציעים,אולי תגלה בפנצריה זה המחיר שם יותר יקר,כמו כן תבדוק תאריך של הצמיגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מישילין, גודייר, יוקוהומה - חברות פרימיום.

אבל, שם הפירמה לא נותן בסיס נכון להשוואה כי כל פירמה מייצרת כמה דגמים. לדוגמה: צמיגי נוחות, צמיגים חסכוניים (ירוקים), צמיגים ספורטיביים, ולכן יש משמעות לדגם.

חוץ מזה, לפרסם מחיר ללא קשר למידות הצמיגים?

נניח מידה 17/225/45 לעולם לא תמצא זוג מישלין ב 769 ש"ח, לעולם.

אז שים לב לאותיות הקטנות, מידות הצמיגים, שם המותג והדגם ותאריך ייצור.

פורסם

אוקיי, אז בדקתי באוטו דיפו. הצמיג שלי הוא 185/65R14 והמבצעים שם לא רלוונטים לגביו...

הציעו לי צמיג מישלן דגם energy saver קוד מהירות H ב 1000 לזוג, טייפון קוד מהירות H ב 310 שח ליחידה וקומו H במבצע 280 שח ליחידה

תאריך הייצור של כל הצמיגים הוא סוף שנת 2013. קוד העומס של כולם הוא 86

עכשיו כשאני יודע קצת יותר מה הפרמטרים החשובים והמשמעות שלהם חיפשתי ומצאתי מחירים טובים יותר.

תודה על העזרה!

• תוכן חדש...