Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום התמזל מזלי וקיבלתי מכתב אהבה מעיריית ת"א בדמות דו"ח חניה בסך 250 ש"ח, וזאת לאחר שחניתי לכאורה בתחום תמרור "אין עצירה".

העבירה התבצעה ברחוב רציף העליה השניה 3, שזה בנמל יפו.

מדובר ברחוב שבכניסה אליו מוצב תמרור "דרך ללא מוצא", ובצמוד אליו תמרור "אין עצירה" - על שתי המדרכות. אורכו של הרחוב מהכניסה ועד לנקודה שממנה לא ניתן להמשיך עומד על יותר מ-300 מטר.

אני הגעתי לקצה הרחוב, הסתובבתי כדי לחזור ונכנסתי למקום חניה שבמקרה התפנה באותו רגע.

כ-100 מ' מתחילת הרחוב הכביש מתרחב בצד שבו חניתי, למשהו שנראה כמו מפרץ חניה סטנדרטי. כמו"כ, המדרכה בצבע אפור:

IMG_20140425_130046.jpg

התמרור שאתם רואים בתמונה הנ"ל ושגבו מופנה אל המצלמה הוא תמרור "אין עצירה". אני חניתי לפניו, כלומר: בקטע שכביכול כלל אינו רלבנטי אליו.

הלכתי לקצה הרחוב וצילמתי אותו בכיוון נסיעתי:

IMG_20140425_125827.jpg

כפי שניתן לראות, אין שום זכר לתמרור "אין עצירה" שכביכול לא צייתתי לו.

אני חושד שהאופן שבו התמרור השמאלי הוצב בכניסה לרחוב, ובהמשך ישיר לכך גם הדו"ח שקיבלתי, כלל אינו חוקי, מהטיעונים הבאים:

נקודת המוצא שלנו היא שמדובר בכביש דו-סטרי. משכך, חובה עלי לנסוע בצדו הימני של הכביש, שכן נסיעה בצדו השמאלי היא בניגוד לכיוון התנועה ולכן זוהי עבירה. משכך, התמרור שהוצב בכניסה לרחוב מצדו השמאלי כלל אינו רלבנטי לגבי.

בנוסף, העירייה אכן לקחה בחשבון שיהיה מי שיגיע לקצה הרחוב, יסוב על עקבותיו וירצה לחנות בו, ולכן הציבה בו תמרור "אין עצירה" כפי שניתן לראות בתמונה הראשונה, אלא שכאמור: תמרור זה כלל לא חל עלי מכיון שחניתי לפניו.

מה דעתכם, יועצים יקרים? האם יש פה קייס או שאכלתי אותה?

אציין שאני חש שגם אם העיריה הציבה את התמרור בתחילת הרחוב כדין, עדיין הדבר נעשה בצורה מטעה ומבלבלת, לאור העובדה שבחלק מסוים של הרחוב הוצב תמרור זהה גם בכיוון הנסיעה הנגדי, אלא שכאמור: החלק הזה הוא אינו החלק שבו חניתי, ולכן אני חש שיש כאן חוסר תום לב.

תודה

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבט בסטריט וויו של גוגל מראה שהתמרור שצילמת הוא משני הצדדים ולא כפי שמופיע בתמונתך, בנוסף לכך יש שילוט ברור מאוד בכניסה לרחוב שהחניה אסורה לאורך כל הדרך, בשני צידי הדרך.

אני מבין שבפועל המצב היה שונה.

פורסם

לא ממש ברור (לי) תיאור המקרה. אם תוכל, שרטט את המקום ממבט אווירי, ציין היכן חנית, והוסף את התמרורים וציין לאן כל אחד מהם פונה.

מכל מקום, תמרור "אין עצירה" - מספר 433 בלוח התמרורים (חפש בגוגל) מורה כי "אסורה כל עצירה וחניה של רכב בדרך בצד שבו הוצב התמרור [...]", וכוחו יפה עד לצומת הקרוב (או עד לאחד מן התמרורים הספציפיים המצוינים בלוח התמרורים. אני מבין שזה לא המקרה).

פורסם
לא יודע מה יש בסטריט ויו, אני יודע מה היה היום בצהרים ברחוב, וזה בדיוק מה שמופיע בתמונות שצילמתי.

הבנתי. אבל כאמור בסטריט וויו יש עוד שילוט בכניסה לדרך ללא מוצא המדוברת, והשילוט שם ברור למדי. האם הבחנת בשילוט זה והאם יש לך תמונות גם משם?

Image1.jpg

• תוכן חדש...