Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה בתקציב של כ1500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמה בשביל אבא, ברוסיה הוא היה מנהל סטודיו צילום, ומאז שעלינו לארץ לפני כ20 שנה הוא לא החזיק מצלמה ראויה ביד.

החלטתי להפתיע אותו עם מצלמה נורמאלית. התקציב כבכותרת, אין לי בעיה להזמין מחו"ל (יוצא כ450$).

משיטוט זריז באיביי, נראה שבמחיר הזה אפשר לרכוש מצלמה משופצת יצרן עם עדשה או שתיים, בעיקר דגמים של ניקון כמו d5100,d5200,d3200.

אני לא בקיא בעולם הצילום, מומלץ לגעת במשופצות בתחום הזה? אשמח לכל פיסת מידע רלוונטית.

פורסם

במחיר הזה אתה לא מוצא גוף סביר וגם עדשה סבירה, גם לא כיד שניה.

אז קודם כל, תשכח משתי עדשות. עדיף אחת שעושה את העבודה משתיים על העץ.

המצלמות שציינת הן מצלמות ברמת כניסה (סדרה3XXX) ורמת כניסה גבוהה (5XXX). כלומר, שתיהן קטנות ביד, לשתיהן צג יחיד וגלגלת אחת.

שני פרמטרים שישפיעו מהותית על תפעול המצלמה, ועליהם לא הייתי מתפשר היום.

פרט לעובדה הזו, המצלמות יתנו תוצאות סבירות ביותר, ובוודאי עם העדשה הנכונה.

מנגד, אם אביך צילם לפני 20 שנה, לא תעדיף לקנות לו מצלמת פילם טובה? תוכל למצוא כאלה במחירים נמוכים משמעותית.

צלמים רבים סרבו לעשות את המעבר מאנלוגי לדיגיטלי, בצדק או שלא, ואולי שווה לברר איתו קודם.

הייתי מכניס את הD90 של ניקון לרשימה. אמנם מצלמה ישנה במונחי דיגיטליות, אבל מוציאה תמונות משגעות ונכנסת בתקציב.

יש לאביך עדשות מהתקופה ההיא? אם כן, אילו? אולי תוכל לעשות בהן שימוש.

לא מכיר את קונספט המצלמות המשופצות, אבל תכנס לקבוצות מכירת ציוד צילום בפייסבוק ותתחיל לקבל קנה מידה וכיוון.

https://www.facebook.com/groups/310292882419183/

https://www.facebook.com/groups/107540469373929/

אם יש לך שאלות, תעלה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

תודה על התגובה המהירה.

לא היה לו הרבה ציוד אישי, הרוב היה של הסטודיו, מה שכן הגיע איתו זאת Kiev 4AM שאני לא בטוח שעדיין עובדת, מזמן לא ראיתי אותו משתמש בה.

אני לא חושב שהוא ירצה מצלמה אנלןגית, הוא בהחלט מכיר ביתרונות של הדיגיטליות, מה שכן הוא לא יודע לעשות שום דבר במחשב אז כל מיני ביטויים כמו קרופינג וraw הם מיותרים.

מצלמה מודרנית, אפילו ברמת כניסה, לא תספק חווית שימוש טובה כמו מצלמה עתיקה משנות ה80?

יש כאן מישהו שרכש מצלמה שהיא factory refurbished? בקצת יותר מחצי מחיר של גוף חדש מקבלים גוף עם 2 עדשות.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

התמונות הטובות ביותר שראיתי מיימי צולמו עם מצלמה רוסית משנות ה20.

אז אין ערובה שמצלמה מודרנית תיתן חווית שימוש עדיפה. סביר שדווקא ההפך, בעיקר ברמות האלו, כשמשווים לציוד מקצועי.

זה לא סכום כסף זניח. אני אומר שתדבר איתו על זה.

תן לו להרגיש מצלמה מודרנית, ולהחליט בעצמו.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...