Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אמריקאית ותיקה שמייבא אותה לארץ אדם בשם פרץ פנחס. זו החברה אגב שעד לא מזמן היה רשום על שמה הפטנט של הפלסטלינה וכל פלסטלינה שנמכרה בארהב יצאה מהדלתות שלה ונמכרה במחירים גבוהים לאחר מכן אצל המותגים השונים. היות והיא לא משקיעה יותר מדי בשיווק מוצרייה אנו הצרכנים לא מכירים אותה.

תאמין לי שההבדל בין הqd של חברה x לחברה y הוא זניח לפעמים (פרט לכמה מוצרים חדישים בתחום כמו לסונקס למשל).

אם המחיר נוח הייתי רוכש ללא חשש את רוב המוצרים שלהם. השאלה שמעניינת (אותי לפחות) היא לגבי הפולישים שלהם.

החברה הזו קצת עתיקה וכך גם מוצרייה, לפעמים זה חיובי (ראה למשל חברות כמו קולינט האגדיות או מוצר כמו FK1000p) , ולפעמים זה פחות טוב כי חסר חדשנות במוצרים, לדוגמה הפולישים יכולים להכיל פורמולות מיושנות שנותנות תוצאות אבל במקביל מפזרות המון אבק ולכלוך במהלך התהליך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

KENWORHT צודק

פנחס,הוא יבואן של חברה הזו בארץ,

אני אישית משתמש בחלק מן המוצרים ולא יכול להגיד מילה רעה,בהצלחה

פורסם

שארקי, בשיטוט בגוגל הגעתי לאותו אתר ששמתי את הלינק אליו בהודעה הראשונה. אף פעם לא שמעתי על החברה הזו אבל סיקרן אותי אז נכנסתי גם לאתר שלהם וראיתי עוד מוצרים. כרגע יש לי מלאי גדול של חומרי דיטיילינג אבל מעניין יהיה לבדוק את הנושא בעתיד.

• תוכן חדש...