Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקטביה 2005 TDI ידני

הצירייה מתקתקת בפניות חדות ימינה, הנעשות עם לחיצה בדוושת הגז (למשל בפנייה ימינה עם עלייה). שאר מכלולי הרכב כנראה תקינים.

כמדומני שהציריות הנוכחיות הם המקוריות. אני רוצה לשים את מה שיחזיק מעמד.

תקנו אותי אם אני טועה - עדיף שיפוץ אצל המדביק למשל, ולא להרכיב צירייה תחליפית.?

האם כדאי על הדרך, לפרק את כל מכלולי הציריות בשתי הצדדים, וש"המדביק" למשל יבדקו מה צריך שיפוץ וישפצו?

אני בירושלים. אז אם אכן כדאי שיפוץ אצל "המדביק", אז אני מביא את הצירייה אל מקום בירושלים שעובד איתם, או יש דרך טובה יותר? אני יכול להביא את הציריות לבית מלאכה שלהם בת"א (אסע ברכב אחר), אם זה עדיף.

תודה.

פורסם

התקשרתי ל"המדביק", לסניף ירושלים, ונאמר לי שכאשר משפצים, אז עושים כבר גם את הפעמון הפנימי וגם את החיצוני, וזה עולה 780 ש"ח.

באוקטביה אפשר להחליף את הפעמון החיצוני לבד, וזה עולה 170 ש"ח לסיני, או 600 לתוצרת גרמניה.

נראה לי שאני אלך על החלפת הפעמון בחלק גרמני חדש. רק בצד הפגום - הפעמון השמאלי.

• תוכן חדש...