Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא למישהו לפרק את האגן הזה מתישהו?

ראיתי שהאגזוז מפריע בדרך ופרקתי אותו. התחלתי לפרק את הברגים הקטנים של הקרטר וכשניסיתי לשלוף אותו לא הלך .

כשהסתכלתי על האטם שקניתי שמתי לב שחסר כמה ברגים בכיוון של הגיר.

לפי מה שאני מבין הגיר מכסה אותם .

האם זה הגיוני?

תודה

פורסם
יצא למישהו לפרק את האגן הזה מתישהו?

ראיתי שהאגזוז מפריע בדרך ופרקתי אותו. התחלתי לפרק את הברגים הקטנים של הקרטר וכשניסיתי לשלוף אותו לא הלך .

כשהסתכלתי על האטם שקניתי שמתי לב שחסר כמה ברגים בכיוון של הגיר.

לפי מה שאני מבין הגיר מכסה אותם .

האם זה הגיוני?

תודה

הגיוני לחלוטין שהגיר מסתיר עימו כמה ברגים,

אני סובל מבעיה דומה ביונדאי שלי.

פורסם

אם צריך להחליף משאבת שמן או לנקות את הקרטר וכנראה שיש עוד כמה מקרים נוספים. למה לתכנן את זה בצורה כזאת?

אולי יש אפשרות לפרק כמה ברגים מהגיר או פטנט אחר. לא נראה לי הגיוני להוריד גיר בשביל דבר כזה.

פורסם

ספק מאוד גדול אם אכן צריך לנוריד גיר בשביל להוריד אגן שמן. בטוח שקיימת טכניקה כל שהיא להגיע אל כל הברגים המחזיקים את האגן. קח בחשבון שגם לאחר שתסיר את כל הברגים האגן יהיה עדיין דבוק וצריך הרבה סבלנות על מנת להוריד אותו.

פורסם

עדכון:

בדקתי שוב שחררתי את הגיר ואכן יש שני ברגים שמוסתרים ע"י הגיר.

פשוט הזוי לדעתי במיוחד שרוב הברגים חשופים(16) ו2 תקועים מתחת לגיר .

וויתרתי בשלב זה על פירוק האגן (לא הכרחי ,רציתי לנקות לכבוד פסח :)בצד ימין יש את הפולי מנוע. ובמרכז האגן עשו שקע והעבירו די צמוד את האגזוז. כאילו שפורד אמרו טוב הקרטר הזה לא יירד יותר

תכנון אדיר של פורד .יש למישהו פטנט אחר שאני לא מכיר ?

• תוכן חדש...