Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספרי שלדה לחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חיפושית 1302LS 1600 שנת 71 (לשמחתי לא הדגם האמריקאי)במצב מזעזע. בשבת החלטנו להתחיל להכין אותה לשיפוץ.

האוטו חלוד בצורה רצינית מאוד אבל...עדיין ניתן לשיפוץ. הזדעזעתי לגלות שלא נשאר שריד וזכר למספר השלדה... הייתי פעם במשרד הרישוי (עמדה מס 1) להחלפת מיקום מספר שילדה במינימיינור שלי אבל שם היה שריד למספר, פה אין כלום!!!מה עושים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה??? מאיפה הבאת את זה? ההבדל בין ה 1302 ל- 1303 מתבטא במאות(!) שינויים.זה לא רק החלון.

הבדלים חיצוניים(למשל אצלי אין את הפנסים האחוריים או הוינקרים הקדמיים העצומים והמכוערים) פנימיים(למשל אצלי אין את הדשבורד המכוער של ה 1303) מכניים( למשל הדיסקים הקדמיים קטנים יותר)ובמנוע (למשל אצלי יש עדיין דינמו ולא אלטרנטור) ואלה רק חלק קטנטן מהשינויים.

דרך אגב, ברשיונות כתוב לי על הדגם של הרכב 11, יש למישהוא רעיון מה זה? אולי היה צריך להיות II יענו TYPE 2?

פורסם

כל מה שאמרת זה נכון(בקשר לפנסים,ולדשבורד)

1302 זה הדגם המקביל ל1303.אם תשים לב הכנפיים של ה1302 הם כמו של 1303,וזה הדגם האמריקאי.

כמו שאמרת..הפנסים והדשבורד(והשמשה)הם ההבדלים בין ה1303 ל1302.

יש לה גם בלמי דיסק מקדימה אם אני לא טועה.

אם אתה צריך עוד מידע על החיפושיות שלך תבוא לפורום מועדון החיפושיות בתפוז

ותתחיל להתרגל לזה שיש לך חיפושית אמריקאית,ולא גרמניה

עוז(עוז באגי)

פורסם

זה אתה בכובשים פינת הזית עם 2 חיפושיות, אחת סגולה מטאלית?

פורסם

לא אחי אני מנווה הברון עם חיפושית 1303 אל אס(לא נוסעת)

ויש לי באגי חוקית בפרויקט מיוחד שנמשך כבר חצי שנה.

אתה רשום במועדון חיפושיות?

פורסם

היי bagira ,מה שלומך?

אני מאוד שמח שקנית חיפושית ברוך הבא

לאוהבי קירור האויר בישראל,,,

שאלת שאלה ואף אחד לא התייחס לשאלה שלך אלה

בודקים את סוג הדגם שרכשת ,מקווה שכולם מסכימים

אחרי הוויכוחים של כולם לגבי הדגם שלך.

לגבי מס' שילדה?

קשה מאוד לשחזר את העבר של הרכב מפני שאתה לא

יכול לחזור 32 שנה אחורה כנראה שהחליפו שילדה או

לחילופין מנוע או בכלל את מסמכי הרישוי.

את העיניין הזה תוכל לבדוק במשרד הרשוי ולאשר את

הבודי לניירת . דרך אגב אתה יודע שמס' השילדה נמצא

מתחת למושב האחורי???

בכל אופן לי יש 2 חיפושיות עם טסטים וביטוחים ומעולם

הטסטרים לא הרימו את הכיסא של החיפושיות בכדי לבדוק

את מס' השילדה למרות שאצלי הכל תואם לוקס.

יותר חשוב בטסט לבדוק את מס' המנוע.

בפורום הרשמי של "מועדון רכבי החיפושיות בישראל" תוכל לקבל

פרטים מאנשים מומחים בתחום בכל מה שקשור לחיפושיות

בכל אופן בהצלחה מדרור בננה פינחס סיגלית ויורם.

Sep26473.JPG

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם
דרך אגב, ברשיונות כתוב לי על הדגם של הרכב 11, יש למישהוא רעיון מה זה? אולי היה צריך להיות II יענו TYPE 2?

דגם 11 זהו מספר הדגם של VW לחיפושית. הספרה הראשונה מציינת את מספר הסדרה (Type). סדרה 1 זה חיפושית ומבוססי היפושית, סדרה 2 זה הטרנספורטר וסדרה 3 זה הווריאנט וכו'.

הספרה השניה זה מספר הדגם בתוך הסדרה. 11 זה חיפושית ו-14 זה קרמן גיאה. יש גם עוד מספרים לפי סוגי החיפושית. בסדרה 3, 31 זה "notchback" ומשום מה גם fastback. דגם 36 זה ווריאנט (סטיישן) והאוטו שלי הוא דגם 34.

יש גם ספרה שלישית ומציינית עוד הבדלים בין הדגמים. למשל במקרה של האוטו שלי יש 343, 344, 345, ו-346, שמציינים הגה ימני או שמאלי, עם או בלי גג נפתח (sunroof). הקרמן גיאה דגם 14 קבריולט הוא בעצם דגם 141 ו-142, הראשון עם הגה שמאלי והשני עם הגה ימני.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
דגם 11 זהו מספר הדגם של VW לחיפושית. הספרה הראשונה מציינת את מספר הסדרה (Type). סדרה 1 זה חיפושית ומבוססי היפושית, סדרה 2 זה הטרנספורטר וסדרה 3 זה הווריאנט וכו'.

הספרה השניה זה מספר הדגם בתוך הסדרה. 11 זה חיפושית ו-14 זה קרמן גיאה. יש גם עוד מספרים לפי סוגי החיפושית. בסדרה 3, 31 זה "notchback" ומשום מה גם fastback. דגם 36 זה ווריאנט (סטיישן) והאוטו שלי הוא דגם 34.

יש גם ספרה שלישית ומציינית עוד הבדלים בין הדגמים. למשל במקרה של האוטו שלי יש 343, 344, 345, ו-346, שמציינים הגה ימני או שמאלי, עם או בלי גג נפתח (sunroof). הקרמן גיאה דגם 14 קבריולט הוא בעצם דגם 141 ו-142, הראשון עם הגה שמאלי והשני עם הגה ימני.

ובל נשכח את ה- 181 (שכונה גם 82 ו- 128 למרבה המוזרות) ואת אחיו הדו-חי ה- 166!

.

פורסם

תראה, ההגדרה " אמריקאית" היא הגדרה ישראלים. אין באמריקה "AMERICAN BEETLE" ואין בגרמניה ": AMERICANISHE KAFIR" ולכן כל הנושא פתוח לפרשנות. מה שאנחנו מכנים "חיפושית אמריקאית" נקרא בארה"ב "SUPER BEETLE" ובמושג הזה הם מתכוונים ל 1303LS. חלון פנורמי,וינקרים של קונקורד ועוד כל מיני תוספות מזויעות שלדעתי האישית... רק גורעות.

באשר להערות שלכם... לא קניתי אותה עכשיו, הרכב בבעלותי כבר 6 שנים, מושבת כשנתיים. בטסט האחרון הייתה קצת חלודה על המספר שילדה והטסטר הביא מברשת פלדה, ניקה, ואישר. לאחר שנתיים של עמידה, ולאחר שגיליתי שבשני החורפים האחרונים החלון האחורי הצדדי לא היה נעול(אוי, איזה אידיוט אני!!!) גיליתי בשבוע שעבר שאין יותר פח במקום שבו פעם היה מספר שילדה. בבקשה, פתרונות!

• תוכן חדש...