Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגשמת חלום לרכב בועה מקרו קאר נדיר ויקר ,תודה גדולה מגיעה למתניה על העזרה !

אז ככה לאחר סיום פרויקט מוריס מיינור פתוחה שההשקה כנראה תהיה בעוד שובעיים ובאמצע שיפוץ של הפורד פרליין מצאתי לי זמן לשפץ מסרשמיט FMR 1964 מדגם למוזין השנה האחרונה בא יוצר המסרשמיט! הרכב זקוק לשיפוץ רציני והוא יקבל אותו באהבה אז מה על הפרק לטפל במנוע שעמד בערך 5 שנים אולי פחות בחוץ לפתוח לשפץ ו להניע את הרכב ולהתחיל לשפץ את הבודי רציפה חדשה כמובן ,צמיגים ,חידוש כל המכלולים ,ציפוי ניקל השלמת כל החלפים החסרים שיגעו מגרמניה והופ חופה ולהשקה ;-)))

הרכב יד שלשית בלבד עם הניירת המקורית מקרטון ורשום בו שברכב הנ"ל מותקן מנגנון לנכה ברכב מותקן כידון ולא סטיק שבכידון יש ידית גז כמו באופנוע ששולטת במצערת הגז + דוושת גז בריצפה. הרכב מגיע עם 4 הילוכים קדמיים וכאשר מניעים את הרכב הפוך זאת אומרת הופכים את הקוטביות יש 4 מהלכים לאחור זה בנוי ממערכת סלילים מורכבת ועובד עם שתי פלטינות אחת לנסיעה קדמית ואחת לנסיעה אחורית ,הרכב מגיע עם 10 כ"ס בלבד מנוע דו פעמיתי שמן ודלק יחד ומגיע למהירות של 90קמש כמובן גם בנסיעה לאחור ;-) מערכת הבלמים עובדת עם כבלים ההיגוי פשוט מאוד ומזכיר במבנה את רכבי הפח לילדים של שנות ה50-60 בארץ יש מסרשמיט אחת שנוסעת מדגם KR 201 שזה הדגם הפתוח שממנו יצרו פחות מ250 רכבים בעולם ושלי תהיה המסרשיט השניה שתסע בארצנו :-D

eran lanski

חבר מס- 14084

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערן , האיש והקרחת!

ראשית, מגיע לי תודה לפני מתניה :p, אבל חשבונות אחר כך.

כתוב: כל המציל רכב אחד יראו אותו כאילו הציל עולם ומלואו (ואתה כבר הצלת לא אחד).

הרכב הזה בפירוש הצלה.

בהצלחה עם הרבה הנאה בשיפוץ (אני כבר רואה אותו בדמיון משופץ).

חג שמח איש.

צביקה מרגלית

פורסם
ערן , האיש והקרחת!

ראשית, מגיע לי תודה לפני מתניה :p, אבל חשבונות אחר כך.

כתוב: כל המציל רכב אחד יראו אותו כאילו הציל עולם ומלואו (ואתה כבר הצלת לא אחד).

הרכב הזה בפירוש הצלה.

בהצלחה עם הרבה הנאה בשיפוץ (אני כבר רואה אותו בדמיון משופץ).

חג שמח איש.

צביקה חג שמח ,ותודה לכל צוות חמישי חופשי :wink:

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
Was this car on the roof of a Daihatsu dealership in the Ir tachtit of Haifa?

אני חושב (וממש לא בטוח) שבדייטסו זו הייתה מיאיירה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

טוב לאחר יום מעייף פורק המנוע מהרכב פורק IMG_2109.jpgIMG_2110.jpgIMG_2112.jpg ותוקן כרגע מניע על שולחן העבודה ומוכן להרכבה לאחר פחחות וצבע יסודי כולל הזמנת ריצפה חדשה מהולנד

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

רכב ייחודי מאוד, שיהיה בהצלחה בהמשך!

יש במוזיאון רכב של ורטהיימר בעומר איזה 2-3 מסרשמיצים כאלה.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

• תוכן חדש...