Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר, עד איזור ה-16K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני בן 22, מתכנן לקנות אוטו ראשון.

אני מעדיף אוטו קטן, למרות שאני מוסיקאי ולפעמים יש לי ציוד לקחת איתי, אז אם יש לכם רעיונות לאוטו גדול קצת יותר גם אשמח לשמוע, אבל בעקרון הכיוון הוא אוטו קטן.

כמובן שהתכונות שאני מחפש הן מובנות מאליו והרוב מחפשים אותן, כמו שיהיה חסכוני בדלק, שיהיה קל וזול יחסית להחזיק אותו...

לא אכפת לי אם ידני או אוטומטי, מה שיותר חסכוני\אמין\זול, אני זורם.

חוץ מזה יש סיכוי שעוד שנה וחצי - שנתיים אצטרך כבר למכור אותו, אז עדיף שזה יהיה אוטו עם שוק שלא יהיה סיוט למכור אותו.

התקציב שלי הוא באיזור ה-15K, אפשר אולי למתוח טיפה יותר ל-16 או משהו אבל לא הרבה מעבר לזה.

הסתכלתי קצת (גם פה בפורום) וראיתי דיי הרבה המלצות על פונטו ספייס.. חוץ מזה ביד 2 נראה לי הגיוני יונדאי גטס, פג'ו 206.. ראיתי גם שברולט אבאו אבל הדעות פה היו חלוקות, אמרו פה חבר'ה שהידני זה אחלה אוטו והאוטומטי פחות.

בקיצר אשמח לעזרה, תודה רבה!

פורסם

סך הכול לרכב ידני הספייס,גטס,206 כמו שאמרת מתאימות לתקציב,האווא בגירסת ה 4 דלתות זה דראק של רכב,ה5 דלתות יותר בטיחותית לכן היא קצת פחות דראק של רכב,מבחינת אמינות לפחות היא בסדר,אבל מעבר לזה אין משהו,מנוע רועש,אחיזה לא משהו,פלסטיקים בדלתות חורקים,תדלג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התשובה!

מה לגבי התכונות של המכוניות שהצעתי? מבחינת חסכוניות ואחזקה, ויש איזשהו דגם שפספסתי וכדאי לבדוק?

תודה חברים

פורסם

הספייס מאוד חסכונית,חלפים לא יקרים,הפיגו נוחה יותר מנוע ה1.4 מאוד אמין,הגטס היא סוס עבודה פחות חסכונית אבל מאוד אמינה,חפש רמות איבזור GLI/GLS/GLX.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...