Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לרכוש רכב מסחרי סגנון קנגו או ברילגו

התקציב שלי הוא בסביבות28Kשח

מה כדאי?

תודה

פורסם

יש פה בחור שקנה רכב כזה כרכב משפחתי, את הקנגו, והוא לא מפסיק לשבח את הרכב הזה מבחינת הנוחות שלו.

הנוחות לא מדהימה מבחינת מושבים, ובתקציב כזה סביר להניח שלא תמצא אחת כזאת שמורה, כולן כמעט משמשות כרכב עבודה.

מה שכן - רכב מרווח ביותר, בגאז' ענק ושימושי עם יכולת הטענה כל כך פשוטה, גם בגירסאות הדיזל הן הרבה יותר טובות.

בנוגע למה מהם לקנות? הדובלו מומלץ, (ראה שרשור בנושא :) ), הפורד קונקט מניסיון פחות מומלץ, אם כי יכול להיות שמדובר בתחזוקה כושלת של הבעלים לפני כן.

אחרים כאן יוכלו להמליץ לך על הצרפתיות או על גרמניות למיניהן, מה שכן זה מומלץ כרכב משפחתי, לפחות מבחינתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לי הייתה דובלו 2002,היום תוכל לקנות דובלו כזאת מהשנתונים די אחרונים שלה,הרכב מאוד חזק,אצלי היו 100 כ"ס ובדגמים אחרי מתיחת פנים יש כבר 105,מאוד זריזה יותר מהברלינגו או הקנגו ועם תא מטען גדול יותר,היא תהיה מאט פחות נוחה מהם,אבל שוב נוחות זה עניין יחסי,היא גם די חסכונית אצלי עשתה כ 1/16,בפנים המנוע דווקא לא רועש כמו שהוא נשמע מבחוץ,המזגן מצוין,בכזה תקציב לדעתי הייתי קונה היום את הדובלו בגלל המנוע,זה פשוט מטוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הזה ומכיוון שאלו רכבי עבודה לרוב, חפש את הרכב במצב הכי טוב שתוכל למצוא. אני הייתי מעדיף את הברלינגו בשל נוחות נסיעה מצוינת ואופי יותר משפחתי/פרטי ופחות מסחרי גס כמו הקנגו או הדובלו.

פורסם

מה הנסועה המתוכננת?

אם אתה עושה את זה בשביל השימושיות אז יש מעט גרסאות בנזין של הרכבים האלה.

למרות הנדירות יש סיכוי גבוהה יותר למצוא רכב שמור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אפרט קצת לגבי גירסאות בנזין:

דובלו, קונקט ופולקסווגן קאדי לא הגיעו לארץ בגירסאות בנזין במודלים שרלוונטיים לתקציב.

בסוף 2008/תחילת 2009 התחילו להגיע ברלינגו/פרטנר בנזין עם מנוע 1.4 75 כ"ס כמו של פיז'ו 206 וגיר ידני.

המנוע הנ"ל חלש וקטן על הרכב, נאלץ לעבוד קשה ולכן צריכת דלק שלו גבוהה.

האופציה השניה היא רנו קנגו בנזין, קיימת רק תצורה אחת:

1.6 אוטומטי, 95 כ"ס, מנוע וגיר דומים למה שקיים במכוניות פרטיות של רנו.

דווקא יש יחסית הרבה מכוניות כאלו, זו הייתה המסחרית האוטומטית היחידה במחיר שפוי במשך הרבה שנים ולקוחות שרצו גיר אוטומטי קנו אותה.

הדגם הזה נוסע טוב, וצריכת דלק שלו סבירה מאוד ביחס לרכב אוטומטי די גדול וגבוה.

• תוכן חדש...