Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לשבת

Aviv943
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני כבר הרבה זמן רוצה לתכנן טיול קטן ליום שבת, או אפילו לפסח, בקיצור טיולון קטן ליום אחד שבו אקח את האוטו ואת החברה וניסע לאיזה יער או מקום כלשהוא שבוא נוכל להסתובב, לעשות טיול הליכה קטן ופיקניק, רצוי מקום עם הרבה ירוק ופרחים ואם יש גם נחל זורם קטנטן זה בונוס גדול מאוד.

אני גר בראשון לציון ואשמח למקומות והצעות ברדיוס של שעה נסיעה גג, לא יותר מזה.

אם מישהו יודע על מקום מנסיונו האישי / שמע על אחד אני אהיה המאושר באדם לדעת עליו (עדיף ניסיון אישי).

חשוב שיעמוד בבקשות שלי (מסלול הליכה קטנטן, נחל זורם, יער ומקום עם הרבה ירוק ודשא ופרחים, שאפשר לעשות בו פיקניק קטנטן)

תודה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

כל אזור עמק האלה פשוט מדהים בתקופה הזו.

25 דקות נסיעה מהבית ואתה בטוקסנה.

האזור רווי באטרקציות מעניינות לטיול יום, רק תבחר.

פורסם

תודה לכולם, נחל שורק מעניין אותי :)

לירון, תוכל להרחיב בבקשה? איזה אזור עמק? תוכל לצרף לי קישור של המקום עם הסבר על מסלול והכל?

תודה רבה :)

פורסם

בגדול, כל האזור של עמק האלה (אזור בית שמש, כביש 38, לטרון וכו') ממש יפה עכשיו. המון מערות, תצפיות וטיולי יום.

יש לך באזור גם את עין ירד (ליד כפר בן נון) שתוכל לטבול שם קצת ולאחר מכן לעלות לתצפית יפה (חירבת צורה לצורך העניין).

שוב אני אומר, כל האזור מדהים עכשיו, סע ותהנה.

• תוכן חדש...