Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיוויק 2007 עשיתי טיפול לריפודים ואני רוצה שהריח יצא ניסיתי להשאיר חלון פתוח ולא הצלחתי

תוכלו בבקשה לתת לי אפשרויות

פורסם

שהחלון מתרומם נסה לדחוף אותו חזרה (בעדינות ובזהירות) ברכבים מודרניים הוא אמור לרדת בחזרה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

וואלה אחי גם את זה ניסיתי לא עוזר הווינקרים מהבהבים לי 3 פעמים והחלונות נסגרים נראה לי שלמרות שאני סוגר עם המפתח זה עם אזעקה

פורסם

יש לך דריכה אוטומטית ברגע שהוצאת את המפתחות מהסוויץ',או שהמנוע מכובה לאחר כמה דקות,נכון? אתה צריך לבטל

אותה במקומות לאבזרי רכב. (ניתוק של חוט שאחראי לזה)

פורסם (נערך)
יש לך דריכה אוטומטית ברגע שהוצאת את המפתחות מהסוויץ',או שהמנוע מכובה לאחר כמה דקות,נכון? אתה צריך לבטל

אותה במקומות לאבזרי רכב. (ניתוק של חוט שאחראי לזה)

אני אסע לבדוק את זה עוד כמה ימים כי אני לא רוצה לנתק את זה לגמרי יש מצב שיש בעיה קטנה וזה ננעל אוטומטית

(הבגאז אני חושב שגם לו יש בעיה באזעקה כשאני פותח אותו אז הדלתות ננעלות אחרי דקה כאילו לא נפתחה אף דלת).

עריכה אחרונה על ידי ofekr
טעות שלא שמתי לב אליה
פורסם

הצלחתי עשיתי משהו אחר !!!

פתחתי את החלונות עשיתי ביטול סגירת חלונות (הכפתור שבדלת הנהג) והכנסתי את המפתח אבל עדיין לא נעלתי חיכיתי שהאור האדום בלוח המחוונים יתבטל ואז נעלתי וזה הצליח תודה רבה לך עזרת לי מאוד !!!!!

פורסם

שכחתי לכתוב משהו חשוב: לפי מה שהבנתי זה גרם לאזעקה לפעול

1) יש מצב שהייתי צריך להפעיל את אוטו ולא לעשות רק חצי סוויץ

2) הנורית האדומה שיש בכל הונדה (וכל אוטו אחר) צריכה להיות כבויה מה שאומר שהאזעקה הופסקה מכיוון שהאוטו יודע שיש מישהו שנמצא בפנים

ולפי דעתי אלו היו הבעיות לכך

• תוכן חדש...