Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין סיטרואן C5 שנת 2011 מנוע 1600 בנזין טורבו שאוכלת כמעט 1:13 ממוצע בדוק לא נתנוי יצרן

או רנו פלואנס שנת 2012 מנוע 1500 דיזל טורבו שאוכלת כמעט 1:20 בממוצע בדוק לא נתנוי יצרן

שנתי המכוניות באזור ה-87 אלף ש"ח ועם אחריות ועוד שנהאחריות או שנתיים מאלדן או לובינסקי טרייד ..

מה שבגללו אני נוטה יותר לכיוון הסיטרואן זה הכ"ס של המנוע של הסיטרואן הוא 156 והרנו 110

מה לפי דעתכם עדיף ?

חוות דעת על הרכבים מאנשים שנוסעים עליהם יעזרו מאוד.

תודה :)

פורסם

אחרי שנסעתי בפלאונס דיזל,תאמין לי שהדבר האחרון שיחסר לך זה כוח,לכן עם נוסיף שזה אחד מהרכבים החיסכונים שיש,אני הייתי בוחר בפלואנס.

השאלה מה יותר חשוב לך? חיסכון או איבזור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על אף הפער בהספק המומנט מאד דומה, ולכן רוב הזמן לא תרגיש שחסר כוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום,

ברשותי פלואנס 2013 דיזל משנת 2013 כרכב ליסינג צמוד. הרכב אכן חסכוני מאוד - קרוב ל19 קמ לליטר בצריכה משולבת ומאוד זריז. הרכב כיום עם 27000 קמ.

הרכב סה"כ נותן תמורה מצויינת, שים לב שאתה קונה את הדגם עם 6 ההילוכים (+מתיחת פנים) לדעתי עד 2012 כולל היו רק 4 הילוכים.

הגיר הרובוטי סה"כ די חביב, ההגה חסר תחושה, מכונית נהיגה היא לא, מכונית נוחה היא בהחלט כן.

ראוי לציין כי הפלסטיקה על כפתורי השליטה של מערכת בקרת האקלים, השמע ודיבורית ה BT המובנית מתקלפת :?

בשרשור אחר מישהו התלונן על גיר שמתחמם - הבעיה אינה מוכרת לי לפחות ואצלינו יש צי לא קטן של רכבים כאלו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?500698-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-2013&p=4089896#post4089896

בהצלחה

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

פלואנס עדיפה כי היא יותר חסכונית וזה בלי הקרבה על נוחות נסיעה ובידוד רעשים. רכב נעים מאוד לנסיעות ארוכות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בדיזל תמיד היה רובוטי 6 הילוכים, גם לפני מתיחת הפנים.

צודק. טעות שלי. סליחה.

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

מה הכוונה מוכן לוותר על אבזור ?

אני לא הרבה נוטסע נסיעות ארוכות הרוב קצרות ועדיף שיהיה נוח באוטו ויהיה מאובזר .. הרנו לא מאובזרת ?

פורסם

זה תלוי איזה רמת איבזור יש לפלאונס,רמת הבסיס פחות מאובזרת לעומת ה C5 הבסיסית,אבל אם מדובר על רמת האיבזור הגבוהה של הפלואנס ה אקספרסיון,היא מאוד מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה הכוונה מוכן לוותר על אבזור ?

אני לא הרבה נוטסע נסיעות ארוכות הרוב קצרות ועדיף שיהיה נוח באוטו ויהיה מאובזר .. הרנו לא מאובזרת ?

בנסיעות קצרות לא תקבל את נתוני צריכת הדלק שציינת.

לגבי הסיטרואן הנתון של 1 ליטר ל- 13 ק״מ הוא נתון שאפשר אולי בקושי להשיג בנסיעה בינעירונית בלבד (במהירות נורמלית).

בנסיעות קצרות ועירוניות תגיד תודה אם תקבל צריכה של 1 ל- 8 (לא מניסיון אישי, אלא אני חושב שנתון הצריכה הרשמי העירוני הוא 1 ל- 9).

גם הפלואנס דיזל בנסיעות קצרות כמובן תראה נתוני צריכה נמוכים בהרבה ממה שציינת.

בכל אופן הפלואנס תהיה חסכונית בהרבה כמובן מהסיטרואן.

אבל ההשוואה לא ישירה, הסיטרואן משתייכת לקטגוריית רכבי מנהלים והרנו לקטגוריית הרכבים המשפחתיים ובשל כך הסיטרואן עדיפה בפרמטרים שונים ובין היתר אבזור, טיב חומרים, בידוד רעשים, נוחות נסיעה שבסיטרואן מצטיינת אם מדובר בגירסת המתלים ההידרופנאומטית וכיוצ״ב.

דווקא מבחינת המרווח הפנימי אין ממש הבדלים, ישבתי בסיטרואן רק לפני שבוע והמרווח שלה דומה למשפחתית גדולה כמו הפלואנס ולא כמו רכבי מנהלים (קצת מוזר בהתחשב בבסיס הגלגלים הענק שלה).

בסה״כ הסיטרואן תהיה עדיפה כרכב, הרנו תהיה עדיפה בפרמטר של חסכון בדלק.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אל תחשוב שהסיטרואן מטוס. אני מאוד התאכזבתי ממנה בהיבט הזה, והיא גם לא כזו נוחה (עניין של טעם אישי כנראה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...