Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

עברתי תאונה והצד השני מודה בתאונה ואפילו שילמו את סכום התיקון אבל לא את ירידת הערך.(לא משלם בטענה שהיו תאונות קודמות לכן לא מגיע לי)

האם מגיע לי ירידת ערך למרות שמכרתי את הרכב במצבו הניזוק?

צירפתי את ההערות מדוח השמאי.

Capture.PNG

פורסם

לעניות דעתי הלא מלומדת, כדי לקבל ירידת ערך, אתה צריך להמציא אישור מחברת הביטוח שלרכב לא היו ירידות ערך קודמות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לעניות דעתי הלא מלומדת, כדי לקבל ירידת ערך, אתה צריך להמציא אישור מחברת הביטוח שלרכב לא היו ירידות ערך קודמות.

אני יודע שאכן הייתה תאונה בעבר.

באותו הטופס לא רשום סכום ירידת ערך.

בכל מקרה, גם אם הייתה ירידת ערך בתאונה קודמת, ערך הרכב ירד שוב לאחר תאונה שנית, לא?

פורסם

רכבך לפני התאונה היה שווה 20000 ש"ח

מכרת אותו כניזוק ב 15000

הנזק שלך 5000 ש"ח

עכשיו תשלים לנו את המספרים המתאימים למקרה שלך ומה קיבלת מהצד הפוגע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם

תלוי באופי הפגיעה הראשונה .

אם הפגיעה האחרונה יותר עמוקה אז אכן מגיע הפרש .

נושא ירידת ערך מורכב מאוד ,ושווה בדיקה אם יש תמונות נזק שלח אלי .

אני מוכן לעזור לך לברר את העינין ללא היתחייבות מצידך .

צור איתי קשר טלפוני 0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...