Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העכבר האלחוטי שייש לי טוחן סוללות, כל שבוע אני צריך להטעין אותם

מעונין לקבל קישור לעכבר טוב בלי יותר מידי דרישות. עדיף האיבי או מאליאקספרס

פורסם

משתמש באלחוטי 2000 של $M. מחליף סוללות (ראשוניות) 1-2 פעמים בשנה.

במחשב אחר (שבישמוש מועט) יש לי סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק שעלה 100 ש"ח באיזה מבצע. חפש מבצעים דומים ותהנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תשתמש בסוללות נטענות.

לסוללות ni-mh יש פריקה עצמית גבוהה יחסית, והן מאבדות מעוצמתן לאורך זמן, גם ללא שימוש.

נסה לעבוד עם סוללות רגילות ותראה שהן יחזיקו מעמד הרבה יותר זמן.

ולגבי המלצה - אני מרוצה מאוד מהעכברים הפשוטים של מיקרוסופט.

יש להם את העכברים הקטנים עם סוללה אחת, ויש גם עכבר מעט גדול יותר עם מקום לשתי סוללות המחוברות במקביל (מחזיק פי שניים זמן).

אם מדובר במחשב נייח \ מחשב נייד שלא יוצא מהבית, לדעתי הכי משתלם לקנות סט של עכבר + מקלדת.

פורסם

Logitech Marathon M705

עובד איתו כבר יותר משנה, לא זוכר אם החלפתי סוללות. מאוד אוהב אותו, מספיק חד, משקל טוב ונוח לי ביד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מצטרף להמלצה עם מיקרוסופט עם שתי סוללות. ההבדל בזמן השימוש ביחס לחד-סוללה הוא יותר מפי שניים, למרבה ההפתעה.

לקנות דברים כאלה מאליבעבע זה לזרוק כסף פעמיים: פעם אחת על הזבל הזול שמתקלקל, ופעם שנייה על מוצר נורמלי בארץ.

תוותר על הקנייה הראשונה וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיון של שנים:

1. LOGITECH M705 מכיוון שהוא מתוכנן לעבוד עם זוג סוללות AA מה שמקנה לך זמן עבודה ארוך מאוד וכולל מן הסתם כיבוי עצמי כאשר אין תנועה.

2. עכשיו קצת יקר יותר, מדגם M510 גם כן של LOGITECH אך אותו תוכל לרכוש ב EBAY ככל הנראה או ישירות דרך האתר של LOGITECH כיוון שהוא לפי הזכור לי לא כל כך נמכר.

על העכבר מדגם M185 של LOGITECH אני אמליץ פחות מכיוון שהוא די קטן, ללא משקל עצמי ( קצת מציק ) ויותר מדי רגיש.

עכשיו תראה, אם אתה סה"כ קורא כתבה פה ושם, גולש טיפה, עבודה בסיסית במחשב? לך עליו. משחקים, קצת עבודה מעומסת יותר ולאורך זמן? קח עכבר כבד יותר וגדול יותר.

לגבי המחירים תוכל למצוא לבד באתרים הרשמיים.

פורסם

לגבי ה-185:

יש לי כף יד גדולה יחסית, ואין לי בעייה עם גודלו (קוטנו) של העכבר. ההסטוריה שלי היא כזו: קניתי אחד לאשתי, והתקנאתי. הזמנתי אחד נוסף לעצמי. בעבודה, 3 אנשים קנו בעקבותי את אותו הדגם.

ב DOCKING מחובר לי עכבר מייקרוסופט אופטי חוטי. גיליתי שהפסקתי להשתמש בו כי הלוגיטק נח (ורגיש) יותר.

לגבי הסוללה הבודדת: יש לי אותו כבר כמה חודשים ללא החלפת סוללה (אני לא מכבה אותו אף פעם). לא בטוח אם 2 סוללות נותנות אורך חיים ארוך יותר, אבל גם אם כן, זה זניח.

Logitec - אנא פנו אליי בה"פ לקבלת הכתובת למשלוח הצ'ק :-D

:turn-l:
  • תוכן חדש...