Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל משתמשי הפורום.

האם מישהו נתקל בתופעה ?

תאור הבעיה: בזמן נסיעה (עם מזגן וטייפ) , במהירות בין 90-100, לאחר לחיצה על דוושת גז רכב התחיל לעלות את הטורים בהדרגה (חניקות) מ2500 סל"ד עד 3000 סל"ד, במקביל לשנייה נכבה הטייפ. לאחר שכיביתי את המזגן, טייפ המשיך לעבוד רצוף, אך "החניקות" בהאצה המשיכו.

התופעה קיימת גם כאשר אני מתחיל את הנסיעה מאפס קמ"ש.

לפני שבוע בוצע טיפול 10000 הוחלפו פלאגים חדשים של DENSO המתאמים לרכב.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

פורסם

כדי לבודד את הבעיה,האם תוכל לענות,מה קורה כאשר אתה נוסע ללא טייפ ? ,האם גם אז יש קרטועים ?

אם כן,הבעיה אינה קשורה לטייפ אך,אם זה קורה רק כאשר הטייפ/מערכת מופעלים יש לבדוק תחילה אצל מתקין אביזרי רכב,שכל החיבורים תקינים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאחר כיבוי הטייפ, הבעייה לא נעלמת.

חשוב לי לציין, שהטייפ נכבה לשניה כאשר במקביל מופעל גם מזגן. כאשר מזגן כבוי, הטייפ עובד פיקס.

אבדק היום את האלטרנטור, כמה מתח הוא מספק בכל מני מצבים. אעדכן בהמשך.

פורסם

אצלי זה גם קרה כשהרכב היה בן 12, לא היו תופעות לוואי עם הטייפ אבל היה מורגש איזשהו גמגום ונפילת סל"ד, לא סתם ככה באמצע נסיעה אלא בהאצה בזמן נסיעה מסל"ד נמוך. הוחלפו סלילי הצתה שפתרו את הבעיה.

פורסם

טוב אז ככה. לאחר בדיקות רבות הבנתי שרכב מקרטע כאשר מופעל עליו עומס, כלומר בהאצה ממקום או באכיפה. בניוטרל או בנסיע רגוע אין רכב מתפקד כמו שצריך.

היום החלפתי חוטי הצתה (תחליפיים), הבעיה נפתרה. התופעה של הטייפ כנראה מזה שהיתה פריצה של הניצוץ לגוף ובעקבות כך נפילת מתח.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

• תוכן חדש...