Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ על רמקול קואקסיאלי כי יש בו פחות חלקים\רכיבים זוללי הספק ולכן הוא יהיה נציל יותר מאשר סט קומפוננט בו אתה מאבד לא מעט הספק על הקרוס אובר בלבד עוד לפני שבכלל ההספק הגיע אל הרמקולים.

מעבר לכך טוויטרים בסטים הזולים לרוב צורמים ומחרישים את האזניים גם הודות לחוסר הפירוט שלהם וגם הודות לחוסר איזון ההספקים הנדרש כאשר עובדים בסט שני חלקים ולכן מראש אני שולל את הפרדת הטוויטר מהמידבאס ומעדיף להרחיק את הטוויטר מהראש ככל הניתן - לי באופן אישי, מדגיש באופן אישי - זו תוצאה נעימה יותר במקרים שכאלו.

מעבר לכך אבדן הספק גם משפיע על תוצאות המידבאסים (הרמקול הגדול יותר בסט שמנגן גם את הבאס) ולצאת מנקודת מקור שאתה מתחיל מראש את מסע השיפורים שלך על ההגברה של יחידת הראש המקורית - 20 וואט לערוץ הגברה רק יחשוף מגרעות נוספות של סט קומפוננט ועלול כתוצאה מכך לגרוע במקום להוסיף.

אם אתה מתכוון לעשות שיפורי מערכת עתידיים כמו הוספת מגבר - מראש אציע לך להשקיע בסט קומפוננט סביר, ראוי ולא לחסוך כאן כי שרצית.

לכן גם המלצתי לך לגשת למפגש,לגשת לבית עסק שיכול לתת לך הדגמה כלשהיא של הציוד הנבחר ולעשות החלטה מושכלת יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע אני לא רואה את עצמי מוסיף מגבר ומשתגע עם מערכות מטורפות.

השאלה איזה בתי עסק (אני יודע שאסור להמליץ) יש בבאר שבע שיכולים לאפשר לי לשמוע?

הרי הHEAD UNIT שלי והאקוסטיקה שונים ממה שיהיו אצלו בחנות ואצלי ברכב.

לכן השאלה אם מלכתחילה הקוואקסליים שבחרתי אינם מספיק טובים ע"פ העצה שלך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברור כי האקוסטיקה תהיה שונה אבל לפחות אתה תוכל לקבל מושג כלשהוא לגבי איך האלמנט נשמע - תיקח בחשבון שעל התקנה בסיסית ברכב חלק מהכוח של האלמנט יבלע וחלק נוסף מגלי הקול יהפוך לרזוננס מהפח בדלתות הרכב וחלק נוסף יגרום אולי לרעידות של מכלולים בתוך הדלת.

נכון - הנושא של המלצה על בעלי מקצוע כרגע נמצא עדיין תחת איסור אבל הנושא הזה נמצא כרגע במבחן שלי וקיבלתי את האישור נכון לעכשיו לבחון את זה בפועל ולכן בקרוב יפורסמו נהלי המלצה חדשים - מאוד מוגבלים אבל אני לא רואה לנכון פורום מקצועי אשר לא ניתן להמליץ בו על בעלי המקצוע העוסקים בו.

אשמח מאוד אם חברי הפורום כן יכווינו אותך אל מתקינים אשר נמצאים בדרום הארץ או מגיעים לשם - ואשמח מאוד אם המלצה זו תכלול פרטים בסיסיים בלבד!

שם המתקין\עסק

דרך ליצור התקשרות

וכל השאר על אחריותך.

אני אמליץ לך על חבר פורום וותיק בשם ישראל - ג'וניור שכן אני יודע באופן אישי כי הוא מגיע לאזור דרום הארץ, גם עד הדרום הרחוק ביותר ונמצא שם לעיתים רבות.

חפש כינוי בשם Junior66

הוא מנוסה, כבר וותיק בתחום

אנא פנה אליו לגבי הצעת מחיר וזכור כי הפרטים הללו הם בגדר המלצה בלבד ולא מעידים בשום פנים ואופן על התוצאה אשר תתקבל.

יחד עם זאת, במקרה הזה - אני מרגיש בטוח בדברי.

הנה - הייתי הראשון לעשות זאת - דוגמא אישית.

ללא דברי הלל - פרטים ושלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את האמת שאת העבודה אני שוקל לבצע אצל יוסי אלפיין (ECA AUDIO).

לגביי הרמקולים, בחנות "על גלגלים" המליצו על המורל טמפו במידה ומוסיפים מגבר, ואם לא אז על דגם של רוקפורד (קומפוננט כמובן) בסביבות 500₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הבחירה שלך בECA היא בחירה טובה ומבורכת.

אתה שאלת לגבי אזור דרום ולכן המלצתי בהתאם.

אני לא מכיר היטב את המוצרים הנוכחיים של רוקפורד בכל האמור ברמקולים - לא יכול לחוות דיעה מקצועית ולכן אמנע.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני שאלתי ע"מ לשמוע טרם הבחירה, כי זה גם מה שאמר לי חבר פורום כשדיברנו בפייסבוק.

העניין שבאוטודיפו ושות' אין יותר מדי מבחר ודגמים על מנת להתרשם. ובבאר שבע אני מכיר חלקים מהעסקים, ויודע פחות או יותר שהתצוגות שלהם גם לא מאובזרות במיוחד.

פורסם

אין כמעט מקומות שבהם ניתן לשמוע ולהתרשם מרמקולים לפני הקניה

אחת הסיבות המרכזיות שמומלץ להגיע למפגשי פורום ,אך ברמת המחיר שאתה מדבר עליה

אני לא יודע אם התוצאה תהיה תואמת לציפיות ,אם אתה רוצה לשפר את הסאונד אתה תהיה חייב להתקין 6X9

מהחלפה של רמקולים קוואסליים בלבד לא תבוא הישועה ,מומלץ להתקין קומפוננט קדמי אם התקציב מאפשר

ידוע לי שבדורות קודמים של הקליאו המידה הייתה 5.25 אך אני לא בטוח אם מדובר באותה המידה ב-MK4.

פורסם (נערך)

אני עם קליאו דור 3.

התקציב מאפשר קומפוננט, השאלה איזה. מורל טמפו יקרים מדי.

אגב, אי אפשר ליצור קשר עם Junior 66. תא ההודעות שלו חסום.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

הקפצה קלה אחרי 24 שעות.

האם מישהו יוכל למסור מידע נוסף על מתקינים או מקומות שבהם ניתן לשמוע ציוד בבאר שבע או איזור הדרום (עד אופקים זה בסדר, אשקלון וכאלה - לא).

ואם אפשר לקבל טלפון או מייל של ג'וניור זה יהיה טוב. אי אפשר לשלוח פרטיות.

אגב, מניסיון קצת להבין בתחום - אפשר להבין למה המורל טמפו כל כך מוצלחים ומומלצים?

אני מכיר מתחום הצילום הרבה מוצרים כאלה, שנותנים תמורה מטורפת למחיר, השאלה איך זה עובד בתחום האודיו לרכב? האם גם המורל ככה?

(אני מדבר על הטמפו שעולים 650₪, ולא על המורל COAX שעולים בסביבות 500₪)

אני מפחד שאני נכנס להוצאות גדולות ולא אהיה מרוצה בסוף או משהו בסגנון הזה.

פורסם

מוראל מוצלחים כי בארץ אתה יכול לרכוש אותם במחיר של ייצור מקומי ללא ייבוא ולכן אתה קונה סט רמקולים שאמור לעלות הרבה יותר - אם תבדוק מחירים של סטים של מוראל בחו"ל אתה תראה מיד את ההבדלים.

ללא שום קשר מוראל הם רמקולים מאוד מוצלחים ועד היום הם המותג החביב עליי מכולם - גם אם אני לא משתמש בהם, יש להם פינה מיוחדת בלב.

לגבי הטלפון של ג'וניור - אני במילא הולך להכניס אותו בקרוב לרשימה של נתינת המלצות אז תהנה

050-727-7958

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה, דיברתי איתו.

הוא אמר שאפשר לעשות איזו קומבינה ולהתקין 6.5 מלפנים. הוא ציין שגם כן ללא מגבר יהיה שיפור אך לא כמו עם מגבר.

קיבלתי הצעה גם להתקין מאחור רמקולים 6X9 וטוויטרים, זה שווה משהו?

• תוכן חדש...