Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי חבילה של 10 מטליות מיקרופייבר לניקוי עם Optimum no rinse . עלה 20 ש"ח .

עם המטליות האלו , השטיפה עם ONR הופכת להיות יותר פשוט מפשוט כי לכול פאנל יש את המטלית שלו ,

ותמיד הדלי עם ONR נשאר נקי ( לא צריך תחתית פילטר בדלי) .

המטלית המלוכלכת לא חוזרת בחזרה לדלי !!!

השיטה עובדת ככה :

1. דלי 10 ליטר עם ONR + מכניסים לתוכה 10 מטליות שיספגו את המים .

2. מגבת מיקרופייבר לייבוש הרכב.

3. מרסס שדולל עם ONR ל-QD .

4. מגבת לייבוש סופי

העבודה :

1. ריסוס הפאנל

2. המתנה 30 שניות

3. לוקחים מטלית 1 מהדלי , מקפלים אותה ל-2 .

4.עוברים על הפאנל עם צד 1 , אחרי זה הופכים אותה לצד 2 , ועוד פעם עוברים בשביל לוודא שהפנל נקי .

5. עוברים בעדינות עם מגבת לייבוש.

6. עוברים עם המגבת השניה לפיניש סופי.

7. את המטלית המלוכלכת שמים בצד , ועוברים לפאנל אחר עם מטלית אחרת נקיה, וככה עושים את כול הרכב :) .

זאת שיטה של garry dean method , והשטיפה של הרכב מאוד מהירה .

את סט המטליות מיקרופייבר (במבצע ) אפשר לקנות ב"מחסני מזון - אושר " .

פורסם

זאת השיטה הישנה שלו.

חידש אותה מאז.

בעיקרון השיטה הזאת מתאימה לרכבים לא מלוכלכים מידי, כמו כל rinsless wash.

ניסיתי גם אותה כמה פעמים, ומבחינתי השיטה הרגילה של שטיפה עם onr עדיפה ובטוחה יותר.

"יאללה בירי".

פורסם

צלם לנו את המטליות שנדע איזה לקנות ? חחח

ושאתה אומר לרסס על המשטח .. תן להבין אותך לוקחים ספריי עם ONR ומשפריצים ממתינים שלושים שניות ואז לוקח מטלית מהדלי של ONR ?

פורסם

1. מה השיטה החדשה שלו ?

2. כן , אתה מרסס ONR QD על הפאנל , מחכה 30 שניות , ומתחיל לשטוף את הפאנל עם המטלית הנקיה , ונותר רק לייבש .

3. אתה מרטיב את הרכב עם ONR QD , ה - ONR יפרק את הלכלוך וכול מה שנותר לך הוא לשטוף ולייבש .

פורסם

אישית נראה לי גרוע מצטער לחלוק לכם על הדעה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

השיטה מצוינת, אני משתמש בה כבר תקופה.

למרות זאת, כמו שציינו, השיטה מתאימה רק לרכבים מלוכלכים קלות.

עוד לא מצאתי מגבת איכותית בחנות מזון שיכולה להתאים לרכבים,

ממליץ לך לרכוש מגבות מאיביי, אפילו סיניות יהיו יותר בטיחותית לצבע מאשר כל מגבת שתמצא בסופר.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

מה שמעניין זה שתמיד בסרטונים האלה הם מדגימים על מכוניות נקיות.

אני גם משתמש ב ONR אבל לא נראה לי שהוא נותן הרבה אפקט כי רואים שלאחר כמה שניות החומר מתייבש והלכלוך לא באמת יורד אלא אם עוברים על זה עם כפפה\ספוג ספוג במים.

פורסם

1. זה רק נראה מרחוק שהרכב נקי , אבל למעשה הרכב מלוכלך .

מצלמה לא יכולה לתפוס לכלוך מרחוק אלא אם תתקרב ממש קרוב ותצלם.

גם אני יכול לצלם את הרכב שלי מרחוק שלא נשטף שבוע והוא יראה לך הכי נקי שבעולם , אבל ככול שאני אתקרב

אתה תראה לכלוך \אבק :).

2. מוזר מה שאתה אומר כי החומר לא אמור להתייבש .

אחרי שאתה מרסס - שוטף - מייבש , לא אמור להיות שום לכלוך או שאולי לא הבנתי אותך נכון .

פורסם

כן אחרי שאני שוטף לא נשאר לכלוך. אבל מוזר שהחומר מהמרסס כן מתייבש. אני משתמש במרסס גינה של ליטר וחצי, בדרך כלל אני שם פקק וחצי או שניים של ה ONR של ליטר, חשבתי שאולי אני שם יותר מידי אז ביום שישי שמתי פקק אחד וגם לא נראה שזה הסתדר כל כך.

פורסם (נערך)
מה שמעניין זה שתמיד בסרטונים האלה הם מדגימים על מכוניות נקיות.

אני גם משתמש ב ONR אבל לא נראה לי שהוא נותן הרבה אפקט כי רואים שלאחר כמה שניות החומר מתייבש והלכלוך לא באמת יורד אלא אם עוברים על זה עם כפפה\ספוג ספוג במים.

במינון נכון, על פח קר, החומר נצמד ללכלוך ומעלה אותו מעלה, כך שמעבר עם כפפה פשוט "אוסף" את הלכלוך.

הסוד טמון בזמן ההמתנה.

תתחיל משלושים שניות, תן לחומר לעשות את שלו.

בשביל להיות בטוח שהonr "עובד", תו עוד ריסוס קטן, אם תראה שהמים שנוזלים מטה מלוכלכים, דע שהחומר עובד וניתן לעבור עם כפפה.

עבודה עם onr במקרים שלהם הוא נדרש, היא מאוד בטוחה, אבל באמת שצריך לדעת ולהבין את הטכניקה, מי שמחפש רק לקצץ בזמני הניקיון עושה טעות.

צריך הרבה סבלנות פה.

(ריסוס/המתנה/ניגוב/ייבוש/מעבר לפאנל הבא).

אגב, השיטה המקורית, לפי היצרן כוללת דלי אחד בודד, onr בדילול המוכר לנו, grit guerd, וכפפה.

הסיבה שמשתמשים בדלי אחד היא שלחלוטין נשענים על יכולת הניקוי והעטיפה של הפולימרים שמצויים בנוזל, את הלכלוך.

שיטת שני הדליים הורסת את הדילול ומקטינה את יכולת הניקוי בהרבה.

with all that said - אני עדיין משתמש בשיטת שני דליים, אבל גם לדלי של הrinse אני מוסיף 30 מ"ל של onr.

למרות שככל שעובר הזמן אני צובר יותר ויותר ביטחון עם החומר והוא כל פעם מפליא אותי מחדש.

בקרוב אעבור לדלי בודד של 15-18 ליטר, גריט גארד, 2 כפפות (אחת לאיזורים נמוכים במרכב הרכב), ספרייר, וזהו.

אעדכן איך הולך.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...