Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מחפשים סטיישן מליסינג עד בסביבות ה133 אלף ש"ח.

כרגע שמנו עין על הפוקוס סטיישן 2000.

מבחינת כוח לדעתי יש מספיק, אבזור יחסית מכובד.

חשבנו גם על האוקטביה, אמנם היא לא סטיישן במהותה אבל יש מספיק מקום אחסון(בגלל זה הלכנו על סטיישן ולא על פרייבט).

אבל המנוע קצת יותר חלש, והאבזור פחות מפואר.

עוד חסרון, שההספקה שלה ככל הנראה תיהיה לקראת 2015.

הI30 לא מראה שיפור משמעותי מהדור הנוכחי, כמו כן לא מגיעה בתצורה חזקה יותר. אז מעדיף את הפורד.

עוד דעות למישהו?

שמעתי שהשיקו את הפורד החדשה לא מזמן, יש למישהו מושג מתי בערך היא תגיע ארצה?

תודה!

פורסם (נערך)

לא מובנת השאלה. אתה רוצה לקחת רכב בהעבודה בליסינג או לקנות כיד שנייה ? נניח רגע שבחרת באופציה השנייה.

הייתי נמנע מהדגם הזה של פורד. תעשה חיפוש בפורום ותבין לבד.

מה דעתך אולי לנסות קיה סיד סטיישן ?

כמו כן המנע מלקנות אוקטביה שאינה באחריות יצרן. בעיקר אחריות על הגיר. יש כאלה שקיבלו הרחבת אחריות ל 5 שנים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש מגאן סטיישן dci - מרווחת מאוד וחסכונית מאוד.

מנוע טורבו דיזל מוצלח מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מהעבודה,

אני מודע שהפוקוס לא הכי אמין, כמובן שאם הייתי קונה יד שניה לא הייתי מסתכל עליו. אבל בגלל שזה רכב ליסינג מהעבודה זה לא כל כך משנה.

מעדיף להמנע ממנוע דיזל

מדוע קיה סיד סטיישן עדיפה על הפוקוס 2.0?, לא התחברתי למראה החיצוני שלה היא גם מגיעה עם מנוע 1.6 שחלש יותר מ2.0, אבזור פחות או יותר דומה.

עריכה אחרונה על ידי tamos
פורסם

הפוקוס המחודשת תגיע ב-2015.

שווה לבדו גם את אופל אסטרה סטיישן, מנוע 1.4 טורבו ו-3,000 שקלים פחות לשווי שימוש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ברשותי הרכב הנ"ל מנוע 2 ל. רכב חזק מאד ומהנה לנהיגה אבל......וכאן בא אבל גדול, גיר גרוע עם רעידות משמעותיות במעבר בין הילוכים 1-2, 2-3 ן 3-4. מספר פעמים במוסך כולל החלפות של חומרה ותוכנה לא עזרו.

פורסם

לי יש כרגע פוקוס מנוע 2000 בתור רכב גישור. הבעיה העיקרית בפוקוס בכלל מבחינתי היא הצפיפיות במושב(המרחק בין המושב הקדמי לאחורי) וכנל לגבי סביבת נהג ונוסע.גם אני הייתי בהתלבטות על סטיישן בליסינג ובסוף לקחתי את האוקטביה החדשה(מקבל במאי) מקווה שהתא מטען הגדול יעשה את העבודה...

פורסם

תודה. אולי אשקול שנית את האוקטביה, רק לא התחברתי למראה שלו. הוא פשוט אוטו...

מאיזה ליסינג הוא מגיע במאי? לי אמרו רק לכיוון אוקטובר 14

פורסם

לגבי המראה של סקודה אני איתך לגמרי...מעולם לא אהבתי עיצוב של סקודה למרות שלדעתי האוקטביה החדשה סבירה במראה.הראפיד לטעמי מכוערת לגמריי משהו בפרופורציות בה לא ניראה נכון. אני הזמנתי את ה1.4 ולא את ה1.2 וזה מחברת שלמה סיקסט.

פורסם

מה ההבדלים בין הדגם הנוכחי לבין דגם של מודל 2012?

הציעו לי פוקוס טיטניום 2000 שנתון 2012 באותו מחיר של הטרנד הנוכחית, ללכת על זה?

• תוכן חדש...