Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא חבל על האופנוע???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למען הסדר הטוב:

הרוכב נכנס לבנק...מפה לשם הוא החזיק בפנים כתריסר בני ערובה. אחרי דיונים עם המשטרה הוא דרש CBR600 בכדי לשחרר את בני הערובה. הוא קיבל את מבוקשו, עלה על האופנוע ו...את השאר ראיתם בסרטון.

מה שאני שואל את עצמי זה מי אישר, אם בכלל, את שיטת החסימה הזאת ?

האם זה היה רעיון שצץ בראשו של אחד השוטרים דקות לפני שהוא יצא וביצע אותו, או שזאת הייתה פקודה מתוכננת מראש ?

אני עדיין לא מבין מה הסיפור הגדול פה?

פאק..יש מדינות..שבמקרה של החזקת בני ערובה..או מה שלא יהיה..לא היו נותנים לו בכלל להגיע לשלב של האופנוע...מה שנקרא..אין משא ומתן...

יענו..בגלל שזה אופנוען? ..על זה התרעומת?...מה חשבת שהם יגידו "היי..גבר..אל תפגע..זה אופנוען..הוא עלול להחליק..ואין לו יכולת בלימה..?!"

תאמין לי..במצב כזה..אני אישית הייתי לומד ספרדית רק בכדי לצעוק לשוטר עם האוטו "קח רוורס גבר...קח רוורס הוא עדיין זז."

ד"א..אם אני לא טועה...בעבר..במדינת ישראל..היה גם כן שימוש במחסומים של ניידת שעומדת באמצע הכביש..מה שגרם להרבה אופנוענים להתאחד מולקולרית עם דלתות של ניידות..לא?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

פאק..יש מדינות..שבמקרה של החזקת בני ערובה..או מה שלא יהיה..לא היו נותנים לו בכלל להגיע לשלב של האופנוע...מה שנקרא..אין משא ומתן...

יענו..בגלל שזה אופנוען? ..על זה התרעומת?...מה חשבת שהם יגידו "היי..גבר..אל תפגע..זה אופנוען..הוא עלול להחליק..ואין לו יכולת בלימה..?!"

תאמין לי..במצב כזה..אני אישית הייתי לומד ספרדית רק בכדי לצעוק לשוטר עם האוטו "קח רוורס גבר...קח רוורס הוא עדיין זז."

ד"א..אם אני לא טועה...בעבר..במדינת ישראל..היה גם כן שימוש במחסומים של ניידת שעומדת באמצע הכביש..מה שגרם להרבה אופנוענים להתאחד מולקולרית עם דלתות של ניידות..לא?

אני מכיר עד היום מישהו שיש לו חלקי ניידת בדם:-)
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הסקוטר שמכיר ומוקיר את הנשיא עומד משתאה ולא מבין מהיכן באה היציאה הזו.

ידידי היקר מרגע שהחוטף הפסיק לסכן בני ערובה אין לשום משטרה שבעולם זכות לסכן אותו.

במקרה של הנשיא הסקוטר מעדיף ללבן את הסוגייה על כוס בירה אחת וכוס קולה אחת.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
הסקוטר שמכיר ומוקיר את הנשיא עומד משתאה ולא מבין מהיכן באה היציאה הזו.

ידידי היקר מרגע שהחוטף הפסיק לסכן בני ערובה אין לשום משטרה שבעולם זכות לסכן אותו.

במקרה של הנשיא הסקוטר מעדיף ללבן את הסוגייה על כוס בירה אחת וכוס קולה אחת.

במיפגש הבא...נלבן את הנושא עד תום! :mm_yeah:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תוכן חדש...