Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש כבל באיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אודה לעזרת המומחים.

אני מחפש כבל ספציפי באיבי ואני פשוט לא מוצא, אני מניח שיש כאן מומחים גדולים ממני ולכן אבקש את עזרתכם, הכבל הוא:

בצד אחד שיהיה מיקרו HDMI ובצג השני USB אבל נקבה(שאליו אחבר DOK), הכבל מיועד לחיבור לטבלט שיש לו כניסת מיקרו HDMI ואליו אחבר בעזרת הכבל DOK.

תודה לעוזרים.

פורסם

הכבל הזה אמור לעבוד בכלל ?

בטאבלטים בדרך כלל מחברים DOK דרך מתאם לשקע MICRO USB ולא HDMI.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

HDMI מעביר אודיו וידאו (אמנם דיגיטלית), אבל לא Data.

מה גם שבשביל להפעיל DOK הטאבלט שלך צריך שבקצה השני של החיבור יהיה USB Host, לא חושב שתמצא כזה בקצה השני של ה-HDMI.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תקנה מחשב אנדרואיד, יש לו כניסת USB בצד אחד ובצד השני יציאת HDMI. על הדרך טלויזיה שלך תהפוך לחכמה, תוכל לצפות בתכני יוטיוב, להזרים וידיאו, לגלוש באינטרנט וכד'. גודל של מחשב כזה כמו DOK. למשל MK808 יכול להיות אופציה טובה וזולה יחסית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצאתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/NEW-2-Port-USB-OTG-Adapter-e042-for-Asus-Eee-Pad-Transformer-Tablet-TF300-TF300T-/111301964070?pt=US_Memory_Card_Readers_USB_Host_Adapters&hash=item19ea1d3126

זה לא כבל אלא מתאם וזה סוג הטבלט שאליו הוא מיועד.

זה אמור לעבוד לא?

עריכה:

הטבלט כבר קיים ושייך לחבר, הוא רוצה לשים סרטונים בDOK ואז לצפות בסרטונים בטבלט בעזרת המתאם, זה מיועד לבנות שלו בזמן נסיעה ברכב.

פורסם

החיבור הזה הוא לא HDMI כלל וכלל.

המתאם אמור לעבוד, אבל אם חיפשת אותו תחת HDMI זה מסביר למה לא מצאת, אין לו חיבור HDMI.

אגב כן יש מתאמים הפוכים שהזכר שלהם זה Micro USB ויש להם יציאת USB זכר (לטעינה למשל) + יציאת HDMI זכר (לטלוויזיה למשל) והם נקראים MHL

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע שאתה צריך כבל OTG.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

גם לי נראה שמשהו בצורת העבודה שלכם לא טוב.

יש פה טאבלט דומה מאוד, 301T אם איני טועה בדגם.

עם המכשיר מגיע חוט כמו בקישור ש-ויל צרף. אם אין - שיקנה, קל להשיג ואם המחיר בארץ יקר בעיניו אז שיזמין מחו"ל.

מחברים חוט כזה ליציאת מיני USB (ולא יציאת מיני HDMI שהיא קטנה יותר) ואליו את ה-DOK. צופים בכל תוכנת סרטים שיש במכשיר. אמורה להיות במכשיר עם אסוס סטודיו או בגלריה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...