Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ברלינגו 2012 באיזור ה65000ק"מ מצב הצמיגים מתחיל להיות עגום, ברשיונות הרכב מופיע הכיתוב הבא 205/65r15 94h ,אשמח להסבר למספרים ואותיות הללו, הצמיגים מתוצרת מישלין. 2. האם בטסט השנתי בצמיגים שיוחלפו חייב להיות אותו כיתוב. 3. היות ובדעתי לקנות צמיגי פרימיום ,והרכב עמוס באופן קבוע , ואין לי אמונה מרובה בצמיגאים וזאת בלשון המעטה, הייתי מבקש מבעלי הניסיון טיפים לקניה.

פורסם

60-70 אלף קילומטרים זה באמת המקסימום לצמיגים, בוודאי אם כבר גם רואים ומרגישים שהם לא בשיאם. אני ממליץ להחליף רביעיה ויפה שעה אחת קודם. לגבי סוג הצמיגים אליהם תחליף - כל עוד מדובר ברביעיה אחידה ובצמיגים חדשים ממותג מוכר, אתה בסדר.

כמובן שהצמיג צריך גם להתאים למידה המופיעה ברשיון הרכב (הכיתוב עליו דיברת) ולקודי המהירות והעומס של הרכב - דבר שיכסה אותך גם בהיבט נסיעה ברכב עמוס עליה דיברת, בהנחה שתקפיד על לחצי אויר המתאימים להמלצת יצרן הרכב עבור רכב עמוס.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

205 זה רוחב הצמיג במ"מ. 65 זהו חתך הצמיג, באחוזים מהרוחב. R משמע הצמיג רדיאלי (כיום לא תמצא צמיג אחר ברכב פרטי. פעם היו גם צמיגים דיאגונליים, כאשר הכוונה היא ל"שלד" המתכת שבתוך שכבת הגומי של הצמיג). 15 זהו קוטר החישוק באינצ'ים. 94 זה סיווג העומס ו-H זהו סיווג המהירות (עד 210 קמ"ש).

בהחלט חובה להקפיד על הסיווגים, על אחת כמה וכמה ברכב שנוסע עמוס באופן קבוע, שכן לסיווגי המשקל והמהירות השפעה על עמידות הצמיג, מן הסתם.

מחיפוש זריז באתר tires4u.co.il ההמלצה שלי תהיה על גודייר EfficientGrip, יוקוהמה A.drive או, בעדיפות שלישית, פאלקן ZE912.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מחיפוש זריז באתר tires4u.co.il ההמלצה שלי תהיה על גודייר EfficientGrip

קניתי לפני כחודש זוג Goodyear EfficientGrip Performance 195/60R15.

שקטים מאוד לעומת ה-Goodyear Excellence שהחלפתי, אוחזים מעולה. לגבי השחיקה נגלה בהמשך.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

קניתי את האלפא כאשר זוג מצמיגיה היה EfficientGrip. מהר מאד הם הוחלפו שכן אין להם מה לחפש בצד הספורטיבי של הסקאלה, אבל לכל שימוש שפוי הם מעולים לדעתי. גם ה-Excellence, אם כבר, אבל גם הם יותר מדי לברלינגו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איציק,

זאת המידה כמו בג'מפי שלי.

94 זה קוד עומס לצמיג רגיל.

אני ממליץ מאוד על kleber hp2, במיוחד לציר הקדמי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקר טוב,

כפי שנכתב כאן, הקוד 94H הוא של צמיג רגיל ולא מחוזק.

באתר טייר קלאב מוצעים מספר צמיגים במידה הנ"ל. במידה הזו מומלץ מאוד Toyo Proxes CF2, דגם חדש המשלב חסכון בדלק ואחיזת כביש גבוהה, במחיר משתלם במיוחד - 356 ש"ח כולל הכל - פירוק, איזון, התקנה ומע"מ.

פורסם

לא משנה מה תקנה,אתה חייב צמיג מחוזק אם אתה מתכוון להעמיס,מניסיון בפנצ'רייה הם לא תמיד מקפידים לומר לך את זה,קח בחשבון שצמיג מחוזק יקר יותר

פורסם

במחוזקים השלד יותר חזק ויש יותר שכבות.

מסומנים באות C, או כיתוב reinforced.

מיועדים לעמס גבוה יותר והשימוש בהם בעיקר ברכב מסחרי קל או במיניבוסים עם מידות צמיג זהות לרכבים פרטיים.

לדוגמה, בברלינגו הקודמת מידת הצמיג היא 175/65R14.

שזו מידע נפוצה היום במכוניות סופר מיני. רק שבסופר מיני הצמיגים הרגילים במידה זו מיועדים לעומס של עד 400-450 קילו ומחוזקים בברלינגו - לעומס 600 קילו לצמיג.

לחץ אוויר במחוזקים גבוה יותר.

פורסם

לא יודע לגבי ההבדל הפיזי,לגבי לחץ אויר לפי המלצת יצרן לפי עמוס או לא כפי שרשום במדבקות הרכב

• תוכן חדש...