Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, צריך את עזרתכם ברכישת קיט טיימינג לרכב מסוג פורד פוקוס עם מנוע 1.6 דגם טרנד שנת 2008.

המחירים בארץ מופקעים!

כמובן שעדיפות הרכישה היא מאיביי, לכן אני צריך הכוון לקיט הנכון והמתאים לרכבי.

פורסם

היצרן הידוע והטוב (הוא הממציא של הרצועות תזמון) זה GATES

אתה צריך משהו כזה או עם משאבת מים כזה.

(אינני חותם שזה ב-100% מתאים בשבילך - הדוגמה להמחשה בלבד)

אולי תקנה בארץ יותר זול בלי סיכון של כאב ראש מול מכס.

פורסם

תודה.

אפשר לקבל קישור למשהו שיתאים באופן וודאי?

בארץ ביקשו ממני על טיפול 105K + טיימינג 2800 ש''ח (ללא משאבת מים) במוסך מרכזי.

זה עדיין סביר, או שעדיף לחפש באמת חלקי חילוף וללכת למוסך שאני מכיר מזה שנים?

כמובן שאני מעדיף חלקים מקוריים או חליפיים איכותיים כמו המקוריים.

פורסם

המחיר שנתנו לך הוא סביר - העניין הוא בדר"כ שזה לא כולל עוד כמה חלקים אופציונליים (מותחן, בורג,משאבת מים) שתוך כדי עבודה הם יכולים להגיד לך שהם נראים לקראת סוף חייהם וכדאי להחליף אותם עכשיו כי כבר כל עבודת הפירוק נעשתה.

ואז על החלקים הנוספים האלה הם גובים מחיר הזוי. זה יכול להגיע בכיף לעוד 2000 ש"ח

אז אם אתה עושה אצלם - תבדוק איתם מחירים של החלקים האופציונליים לפני.

האופציה השנייה זה להזמין מחול - הבעיה זה למצוא את המק"טים במדוייקים. אצלי זה היה קל יחסית כי הדגם שלי קיים בארהב ושם יש אינסופ אפשרויות לקנות אונליין. הדגם שלך לא קיים שם וגם 1600 סמק לא קיים שם.

אז מה שנשאר זה לחפש באירופה שזה קצת יותר קשה - פחות אפשרויות לקנות אונליין. תנסה לחפש ב-ebay uk ובחנויות אונליין אירפאיות. הן יותר יקרות מארהב אבל יותר זולות מהיבואן בארץ. או לעשות הכל עם חלקים חליפיים טובים של יצרנים מוכרים.

מה שהציע הבחור מעלי נראה טוב אבל צריך לוודא שזה מתאים לדגם מנוע שלך

פוקוס 2002 2.0 אוט'

פורסם

תודה ניר.

אשמח לשמוע עוד מבעלי ניסיון.

כמו כן, עלות המשאבה עוד כ400-600 ש''ח אם אני לא טועה, כשבסופו של דבר, הטיפול יעלה לי באיזור 5000 ש''ח כולל כל החלקים

פורסם

המחיר שקיבלתי לפני שנה היה 2000 ש"ח בערך. 1500 לטיימינג + עבודה ועוד כ-500 לטיפול עצמו. מוסך מורשה יבואן, לא המרכזי. זה כבר יוצא 800 פחות.

לגבי משאבת מים לא יודע, לא החלפתי כי היתה תקינה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

בכל אופן, אם תחליט להזמין מדילר מורשה בחו"ל אתה יכול לבקש ממנו קיט שבוודאות מתאים לדגם שלך בעזרת מספר שילדה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

זה טיפול של פעם ב100 אלף. השאלה שלך צריכה להיות איפה יש מוסך מומחה שיודע לעשות עבודה טובה ולא איפה אפשר לעשות בזול,לדעתי האישית.

פורסם
תודה ניר.

אשמח לשמוע עוד מבעלי ניסיון.

כמו כן, עלות המשאבה עוד כ400-600 ש''ח אם אני לא טועה, כשבסופו של דבר, הטיפול יעלה לי באיזור 5000 ש''ח כולל כל החלקים

ב-27-01-2012 (ולא צריך להיות הבדל מהותי עם מחירים של היום) עבור דהיתסו אפלאוס 97 במוסך מורשה יבואן שילמתי עבור החלפת רצועת תזמון + מותחן + מש' מים + מחזיר שמן + רצועות:

עבודה: 1.3 שעות = 195.00 ש"ח + מע"מ

חלפים: 653.00 + מע"מ

סה"כ 984 כולל מע"מ

חלפים לא מקורים - רצועות תוצרת GATES - מש' מים ומותחן תוצרת GMB (אני חושב) - לא רשום בחשבונית אבל נוככתי וראיתי.

• תוכן חדש...