Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי כסף כרגע לביטוח יש אפשרות לקנות רכב שיעמוד בחניה (כמובן שיקבל טיפולים) , יש זמן הגבלה לרכב בחניה? תודה.

פורסם

בשביל מה לקנות רכב אם אין לך כסף ?

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אם אין לך כסף לביטוח כיצד תממן רכב?

שנית - לעולם את תשאיר רכב ללא ביטוח חובה - אפילו לא לדקה. רכב עלול להדרדר, רוכב אופניים יכנס בו וייפצע - ואתה עלול לספוג תביעה (ואפילו אם תזכה במשפט זה יעלה לך לא מעט כסף, שלא לדבר על עצבים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנית - לעולם את תשאיר רכב ללא ביטוח חובה - אפילו לא לדקה. רכב עלול להדרדר, רוכב אופניים יכנס בו וייפצע - ואתה עלול לספוג תביעה

סתם שאלה..

הרכב בחנייה , אין ביטוח { מכל סיבה שהיא, נגיד קיבלתי רכב מהעבודה ואת הרכב הפרטי החלטתי "להקפיא" בחנייה}

עכשיו ניכנס בי רכב { לא לקח סיבוב נכון, איבד שליטה, עשה אפצ'י וסיבב את ההגה וניכנס ברכב שלי, או כל דבר אחר} או רוכב אופניים,

למות שהאוטו בחנייה חוקית,

אני חשוף לתביעות כי השארתי את הרכב שלי חונה כחוק.

פורסם

לתביעה אתה חשוף תמיד. עצם העובדה שמישהו מגיש נגך תביעה מכניסה אותך לצרה גדולה. תאלץ לשכור שירותי עו"ד שיעלו לך אלפי ש"ח, ואפילו אם תזכה במשפט הרי שיהיה עליך לשלם לו ולא בהכרח תקבל החזר הוצאות משפטיות שיכסו את העלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...