Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במכוניות משפחתיות ובטח שבמיניואן של 7 מקומות, נוחות הנסיעה היא פקטור משמעותי יותר מאשר "חדות" הנהיגה כמו שאתה מגדיר את זה. אף אחד לא קונה את המכוניות האלה כדי לתת בראש ואיכות ונוחות הנסיעה בעיקר של ילדים חשובה יותר מחווית הנהיגה של הנהג. ילדים שלא נוח להם בנסיעה הופכים אותה לסיוט מתמשך ולא משנה כמה הנהג נהנה לתקוף פניות עם הרכב. שיקנה מיאטה אם הוא מחפש הנאה מנהיגה. עם שלושה או ארבעה ילדים מאחורה אתה לא לצלול באכזריות לתוך פניות בנס הרים.

הS MAX לא בלתי נוחה בכלל, היא פשוט נוחה פחות.

רק עכשיו ראיתי את התגובה של שי, אתה צודק שההבדל בנוחות הוא לא גדול במיוחד אבל הוא קיים ומורגש.

האם אני יכול להגיד שהפורד לא נוחה והייתי נמע מלנסוע ברכב כי הוא שובר עצמות? ממש לא! הרכב כן נוח וכן מרווח ובואפן כללי הוא באמת אחלה של רכב!

פשוט יצא לי לנסוע ב2 הרכבים "ראש בראש" וההבדל הוא כן מורגש, אבל שוב- אי אפשר להגדיר את אחד הרכבים כ"לא נוחים". רק כנוח יותר ונוח קצת פחות.

מה אני הייתי מעדיף? תכלס, אף אחד מהם. לי אישית הפיקאסו הרגיש נוח יותר בנסיעה ממשוכת אבל יש לי 2 פריצות דיסק וייתכן שמבנה המושב עצמו תרם לניצחון הזה.

אבל גם לא הייתי מקגיש בעונש אם היה עליי להעביר מספר שעות על סיפון הפורד. בתור נהג? לצערי לא יצא לי לנהוג על הפורד מכל המבחנים שקראתי וראיתי- ללא ספק הפורד הוא המנצח.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ככל שאני חושב על זה , התחרות של C4 גראנד החדשה היא בכלל לא עם ה SMAX .תעזבו את הגימיקים, רוב האנשים מסכימים פה שה SMAX טובה יותר ברמת המחירים הנ"ל. אפרופו גימיקים : הכי אהבתי את זה שבהעברת רגל מתחת טמבון אחורי , תא המטען נפתח.קיים ב CMAX.

התחרות של סיטרואן פה היא מכיוון צרפתייה אחרת: רנו גראנד סניק III דיזל. אמנם לא אותו מומנט מטורף , אבל ביננו , למשפחה , הסניק עושה תעשה את העבודה לא פחות טוב ובמחיר יותר זול.

למעשה אני מאד שמח שרנו לקחו את היוזמה ומוכרים דיזל במחיר בנזין. יוזמה מבורכת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
כ אפרופו גימיקים : הכי אהבתי את זה שבהעברת רגל מתחת טמבון אחורי , תא המטען נפתח.

יכול להיות פיצ'ר מדהים במגזרים מסוימים.

במקום לדרוס את הילד ברוורס, הדלת נפתחת וישר מעמיסים אותו לבגאז'! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל שהם לא מביאים את גרסת 5 המושבים הנאה בהרבה.

גם בקודמת הם לא הביאו למעט אחת או שתיים שמסתובבות על הכביש.

לגבי הדיון על ה-smax, אני מסכים עם שי, הוא דיי נוח ודיי מרווח (לא חושב שפחות מהפיקסו).

אני נהגתי עליו שלושה ימים בדולמיטים (גרסת טורבו דיזל ידנית) לפני חמש שנים.

יחד עם זאת, אני חייב לציין שלא התרשמתי כל כך לטובה מהתנהגות הכביש שלו, בטח לא כפי שניתן להבין מכתבות הרכב.

אולי כגודל הציפיה כך גודל האכזבה?

לדוגמא, אני אישית יותר נהנה מהתנהגות הכביש של ה-3008 וחושב שהיא הרבה יותר ספורטיבית.

אבל אולי זה רק אני (ואני לא מתיימר להיות מבין גדול).

בכל מקרה, ל-C4 אמורים להיות יתרונות אחרים על ה-SMAX בדמות צריכת דלק עדיפה ומי יודע אולי היא גם הרבה יותר נוחה, מרווחת ומעודנת מ-SMAX מתיישנת, סה"כ מדובר ברכב חדש שאף אחד מאיתנו עדיין לא נסע עליו.

• תוכן חדש...