Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קיבלתי בדואר דו״ח משטרה ובו מצוין כי ב10 לספטמבר 2012 עצרתי במקום בצורה שהפריעה לתנועה, בנוסף סרבתי להזיז את הרכב כששוטר ביקש ממני לעשות זאת.

חברים יקרים, אין לי שמץ וחצי שמץ על מה מדובר. מה שכן אני רוצה לציין מס׳ אירועים שקשורים לאותו יום:

לצערה של משטרת ישראל אני לא מסוג האנשים של ״יאאלה לא זוכר נשלם וזהו״ בעיקר בגלל שאני זוכר טוב טוב מה עשיתי באותו היום.

עד 5 הייתי בעבודה (עפי דוח המשמרות מהמנהל שלי) לאחר מכן הגעתי הביתה והתארגנתי לקראת היציאה לפארק הירקון להופעה של רד הוט צילי פפרס (אני גר בצפון אז זה רכבת..)

כחלק מההתארגנות הלכתי עם אמא שלי לבנק לאומי בקריית אתא להוציא כסף. מי שמכיר את עניין החנייה שם- הוא בעייתי! אבל המזל האיר לי פנים וראיתי חנייה ממש בכניסה לבנק אמרתי לאמא שלי לרדת מהרכב לשמור על החנייה ולהכווין אותי ברוורס כי האיזור בעייתי וכל אחד חונה שם על התחת של השני. תוך כדי הפעולה רכב עוקף אותי בברוטליות ומתחיל להיכנס לחנייה תוך כדי שאמא שלי עומדת שם! שניה לפני שהוא עוד שניה נכנס בה יצאתי מהרכב והופ חמישה שוטרים מתלמדים יושבים ברכב (ביהס לשיטור נמצא ממש ליד) ודפקתי להם על החלון בעצבים ״אתם לא רואים לאן אתם נוסעים?! חולי נפש! ועוד שוטרים! תתביישו! אחד השוטרים יצא מהרכב ואמר ״תזהר אתה תשלם על זה״ ואז כבר אמא שלי ביקשה ממני לא לעשות טררם ושפשוט נכנס.

מס׳ נקודות נוספות לציון:

- הכתובת שמוזכרת בדוח זו כתובת שמעולם לא הייתי בה, יתרה מכך מסקרנות נסעתי למקום וזה רחוב שקט שאין מצב שיש בו בעיית חנייה זה לא איזה איזור מסחרי או משהו בסגנון.

- שוטר מעולם לא ניגש אליי כפי שרשום בדוח.

אז כמובן ששלחתי בקשה להשפט והנה היום ניגשתי לבית המשפט בחיפה, נכנסתי לאולם הצגתי בפניי השופט את הנתונים (לא סיפרתי לו על המקרה עם השוטרים- רק שאין לי מושג במה מדובר) השופט ביקש מהפרקליטה דוח של השוטר מהמקרה והפלא ופלא אין אחד כזה! השוטר רק ציין שאחרי דין ודברים סרבתי להזיז את הרכב. שוב חזרתי על אותו נאום שזה לא נכון ועוד ראייה לכך זה שאני לא חתום על שום דבר! השופט אמר שזה דוח פנימי משמע לא ניתן ביד. אז רגע, אמרתי, אם היו דין ודברים ביני לבין השוטר לדבריו איך לא נמסר דוח ביד? בנקודה הזאת השופט ביקש לקבוע דיון נוסף בנוכחות השוטר ושהעניין נראה לו ״תמוה״ אני מצטט.

חברים, בואו נקרא לילד בשמו. מנסים לתפור לי תיק! עכשיו השאלה היא כזאת: ביטול הדוח ממש לא מספק אותי! האם ניתן לתבוע את משטרת ישראל בענייןן כזה בעזרת עורך דין? לא אכפת לי דיונים/ טפסיאדות/ בירוקרטיה - מה שצריך! זה פשוט בזיון!

סליחה על החפירה אגב, מה אומרים ידידיי?

שווה ללכת עד הסוף?

פורסם

מדובר שם באדם שהודה באשמה והתקטנן על העונש, איך זה מתקשר לכאן? אני מסביר לך שלא היה ולא נברא והדוח כנראה שיבוטל

פורסם

בלי להכניס את עניין ה"שוטרים מתלמדים שגנבו לי את החנייה ואז התעצבנו וכו'" - אין לך קייס לשום דבר.

תצא זכאי במשפט וזה הכל.

מבלי שתספר את כל הסיפור בית המשפט רואה ואומר "כנראה יש פה טעות" או "יש פה משהו עמוק יותר שאף אחד מהצדדים לא מספר", בשני המקרים השופט לא ידחוף את האף פנימה, ובהיעדר הוכחות ורישום בסיסי הדו"ח עצמו יבוטל ובכך תסתיים הסאגה.

יש לציין שאם תחליט עכשיו לספר את הסיפור, בית המשפט יקבל זאת בתמיהה (בדיוק כמו סיפור השוטר) - למה לא סיפרת זאת קודם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מדובר שם באדם שהודה באשמה והתקטנן על העונש, איך זה מתקשר לכאן? אני מסביר לך שלא היה ולא נברא והדוח כנראה שיבוטל

היה או לא נברא זה מילה שלך מול השוטרים, והמילה שלהם יותר חזקה משלך.

זה מתקשר בכך שאתה יכול ללמוד ממנו, מה דרכי הפעולה שבהם אפשר לנקוט.

ואני בטח לא צריך הסברים ממך.

פורסם
בלי להכניס את עניין ה"שוטרים מתלמדים שגנבו לי את החנייה ואז התעצבנו וכו'" - אין לך קייס לשום דבר.

תצא זכאי במשפט וזה הכל.

מבלי שתספר את כל הסיפור בית המשפט רואה ואומר "כנראה יש פה טעות" או "יש פה משהו עמוק יותר שאף אחד מהצדדים לא מספר", בשני המקרים השופט לא ידחוף את האף פנימה, ובהיעדר הוכחות ורישום בסיסי הדו"ח עצמו יבוטל ובכך תסתיים הסאגה.

יש לציין שאם תחליט עכשיו לספר את הסיפור, בית המשפט יקבל זאת בתמיהה (בדיוק כמו סיפור השוטר) - למה לא סיפרת זאת קודם.

אני מבין מתגובתך שאתה מסכים איתי אך אין לי ראיות מוצקות כדי להתקדם עם זה, נכון?

אם כן, כששופט אומר "אני מבטל את הדוח" כי כך וכך וכך אני לא יכול לדרוש למה כל זה קרה? זה לא מקומם אותך? למה להסתפק בתודה ושלום כשאפשר להגיד להם " חבר'ה אני תובע אתכם על כך ששלחתם לי דוח סתם הביתה והטרחתם אותי להגיע לבית משפט והפסדתי יום עבודה ושילמתי כסף לחנייה ובזבזתי מזמני כדי להתדיין אתכם בהמצאה? (לא הכנסתי את הסיפור- אין ראיות סבבה מקבל) האם אין משהו שאפשר לעשות קצת מעבר?

פורסם

שוב, הכנסת את עצמך למלכוד 22.

לא תוכל לתבוע אותם מבלי לספר את מלוא הסיפור, אבל סיפור מלוא הסיפור יעלה ספק כבד בקשר לאמינותך.

אחרי שהעלית ספק באמינות השוטר אתה באמת רוצה שיעלה ספק באמינותך? אז אתה תקבל את מלוא הקנס, כי כשהאמינות של שלך ושל השוטר באותה רמה (כלומר ספק אמינים) השופט תמיד יעדיף את גירסת השוטר.

אם אני לא טועה, אם זוכית מהדו"ח אתה יכול לבקש החזר ימי עבודה ונסיעות, אבל לא סגור על זה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...