Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוואה קצת מוזרה, אבל אני מחפש רכב לזוג + תינוק וחשבתי בהתחלה על יונדאי i20 שנת 2010 מליסינג.

לאחר כמה בדיקות, עלה בי החשש שתא המטען של הרכב יהיה לנו קטן מידי (לא בטוח שתכנס עגלה) והתחלתי לחשוב לכיוון של משפחתית. ספציפית קורולה 2007 (2007 כי אני לא מעוניין בגיר רובוטי).

הפרמטרים שחשובים לי ברכב הינם (לפי סדר חשיבות יורד) - בטיחות, חסכון (בדלק, טיפולים, חלקי חילוף, בפחת, ...), אמינות ונוחות.

אני מוכן להשקיע עד 60K ברכב (ברור לי שהטויוטה תחסוך לי דיי הרבה מהתקציב).

מה אתם אומרים? ללכת על טויוטה מ-2007? להשאר עם התכנון המקורי של i20? הצעות אחרות?

פורסם

אגב- שכחתי לציין...הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות קצרות, וככל הנראה לא יעשה יותר מ-10 אלף ק"מ בשנה.

פורסם

טויוטה פריוס 2008 היברידית:

חסכונית מאד בדלק - צריכה אמיתית של כ-19 ק"מ לליטר.

בטיחותית - חמישה כוכבים במבחן הריסוק, 8 כריות אוויר ומצוידת במערכות ABS, EBD ו-ESP.

נוחות - מדובר ברכב נוח.

אמינות - מדובר ברכב אמין יחסית.

הרכב תפור בול בשבילך.

פורסם

יונדאי i30 תתאים לך לשימושים ולתקציב.

בתקציב שלך תוכל לרכוש שנת 2009, ואולי אפילו 2010 מליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ו- I30 משנת 2009 עדיף מבחינת הפרמטרים שציינתי על קורולה 2007?

לפחות בצריכת דלק, למיטב ידיעתי, I30 נופל מהקורולה, לא?

פורסם
ו- I30 משנת 2009 עדיף מבחינת הפרמטרים שציינתי על קורולה 2007?

לפחות בצריכת דלק, למיטב ידיעתי, I30 נופל מהקורולה, לא?

עם נסיעה יחסית מועטה ההפרש בצריכה לא יהיה משמעותי.

דרך אגב, מרבית העגלות יכנסו בכיף בתא המטען של ה-I20.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

צריכת הדלק של ה-i30 דומה לזאת של הקורולה. הקורולה "זקנה" ב-3 שנים בערך ויהיה קשה יותר למצוא אחת במצב טוב יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...