Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פראייר, השעון אצלי בטלפון מסונכרן עם שעון אטומי ואני לא צריך להוציא אקסטרה כסף על שעון.

הנח לי לגלות לך סוד - הקסיו מראה את השעה טוב יותר משעונים שעולים פי 1000, או אפילו פי 10. כמובן שאף אחד לא קונה שעונים כאלה כדי לדעת מה השעה ברמת דיוק של שניה בודדת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פראייר, השעון אצלי בטלפון מסונכרן עם שעון אטומי ואני לא צריך להוציא אקסטרה כסף על שעון.

הנח לי לגלות לך סוד - הקסיו מראה את השעה טוב יותר משעונים שעולים פי 1000, או אפילו פי 10. כמובן שאף אחד לא קונה שעונים כאלה כדי לדעת מה השעה ברמת דיוק של שניה בודדת.

חולק עליך - דווקא אני משתמש בכרונוגרפים בשביל למדוד זמנים ל-aeropress.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אני גם משתמש ב diver bezel כדי למדוד זמנים, זה לא הופך אותו לשווה ערך לאפליקציה של סטופר. זאת גם לא המטרה שלו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדובר בתכשיט שמשלב בתוכו פונקציה של הצגת זמן. זה לא מה השעון מראה, אלא איך הוא נראה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שעון לשבת ויום טוב

[ATTACH=CONFIG]375251[/ATTACH]

לא fifty fathoms?

for shame

פורסם

אני מעדיף את העיצוב של ה-Leman על 50F. אגב, היום ענדתי את השעון הכי גנרי שלי (התמונה לא שלי, אבל קיבלתי גם אולר, מה רע?):

CX29yZf.jpg

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

האמת לא זכור לי מתי הסתכלתי על השעה בשעון

יצא לי להסתובב עם השעון על היד כמה חודשים שהסוללה שלו ריקה

שעוני יוקרה זה דעווין והרגשה טובה (דעווין פנימי)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...