Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא אודי יקירי,זה RS6..

אולי חבל שלא שיחקת איתו,אני בטוח שהרבה אנשים היו נהנים לראות את הוידאו הזה אחכ ביוטיוב!.

שמע, הבנת הנקרא זה לא בושה, אתה מוזמן לקרוא שוב את ההודעה שרשמתי ולהבין שאתה כותב שטויות ומנסה להקניט או להצית אש על לא ברור מה בדיוק.

אחרי שעברת על הבנת הנקרא תלמד גם מספרים, ל-RS6 יש קצת יותר סוסים ולי יש יותר מומנט (עוד כשהרכב שלי היה סטוק היה לי יותר מומנט), לי יש הנעה אחורית ול-RS6 יש הנעה כפולה שיוצרת הפסד כח גבוה יותר וככל שהמהירות תגבר זה יותר בא לידי ביטוי.

בקיצור, מזל שלכתוב שטויות לא עולה כסף ככה אתה יכול להתפזר חופשי גוגי, אבל באמת ממליץ על הבנת הנקרא כצעד ראשון, אחרי זה תסביר לי על מה חלמתי ומה לא (רמז- מישהו אמר שהייתי חזק יותר או פחות? אפילו הדגשתי שכשפתחתי פער זה הרגיש לי שהנהג השני מפחד להגביר קצב).

לא מתכוון להמשיך את הדיון חסר הטעם הזה גם כי ממש לא מעניין אותי משחקי למי יש יותר גדול וגם כי אני למד שאתה סתם כותב כדי "לחמם" ולא חלילה מידע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תופעה מוכרת ולפעמים מבורכת.

כשמדובר בכביש ריק ורכב ספורטיבי נוסף ששווה את הדלק שלי אני לרוב נענה להזמנה בחיוב.

החלק הכי טוב זה כשמגיעים לעיקול או פניה, שם מפרידים את הגברים מהילדים. :)

מה שבטוח זה שבחיים לא אלחץ במצב שמסכן משתמשי כביש אחרים או עם רכבים ללא שום מאפיינים ספורטיביים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ברגע שמנסים ללחוץ או לזגזג אתך אנשים שהרכב שלהם נחות בבירור, זה פשוט מטומטם ופאתטי. כשהייתי על 156 2.5 ודקה שלמה גיזז לי ברמזור היילקס, זה היה ברמת ההזיות. אני חושב שיצאתי אפילו לאט מהרגיל רק כדי שהדביל הזה יתרחק.

בהיילקס ? :lol:

אני מובך בשבילו כבעל אחת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כן, כן, כן.

שמענו יפה עליכם מתחסדים שלא תפריעו לשאר המשתמשים בדרך, ולא תסכנו אותם, הלחיצות ה"ידודותיות" שלכם ברמזור אנחנו שמעים בלילות, לעולם לא תעקפו תוך כדי בצורה פראית, אל פעם לא מהשוליים וכו' וכו'.

מכירים את זה שאתה באמצע "רייס" חברותי, ופתאום יש את המ@*^# הזה שלא נתן לכם לעקוף, הוא השופט שהחליט שהפסדתם בדו קרב.

שחקו NEED FOR SPEED, ותחזירו תסרט שאתם חיים בו.

SCANSPEAK

פורסם
עד שרואים רכב שמתיימר להיות יותר מקורולה ממוצעת על כבישי ארצינו, גם אני הייתי מתחיל לקשקש ישר בזנב (כאנלוגיה לכלב, לא מדובר על זנב הרכב שלי).

מה שכן "רייסים" עם נהגים בתנועה סואנת זה מעשה דבילי ולא מראה למי המכונית הכי טובה או מי הנהג הכי טוב.

חוץ מזה, אל תשכח שלרוב האוכלוסיה בארץ מאזדה 6 עם מנוע 2.0 נחשב רכב ספורטיבי למהדרין.

בלי סנפיר על הגג ואורות דמוי קסנון הוא לא נחשב לרכב ספורטיבי למהדרין :lol:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
בלי סנפיר על הגג ואורות דמוי קסנון הוא לא נחשב לרכב ספורטיבי למהדרין :lol:

וניקלים, כמה שיותר ניקלים! במיוחד עם הצבע שחור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
בהיילקס ? :lol:

אני מובך בשבילו כבעל אחת.

היילקס ישנה, לא כמו שיש לך בסמלון. זה היה לפני 5-6 שנים בערך.

מקרה הזוי היה לי בגיל 18, כשבהיותי צעיר (18-19 בערך) ומפגר כהוגן לחצתי עם חבר כשאני הייתי על אפלאוז והוא על לאדה. לאחר שגיזזנו אחד לשני כל הרמזור האדום, עם הירוק יצאה מימיני סליקה (שלא שמתי לב לקיומה) בחתיכת זינוק, הנהג כנראה היה בטוח שגיזזנו לו :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

השאלה איזה מכונית מדליקה יותר את ״החבר׳ה״ לתצוגת יכולת? מפגש עם סיביק R או עם סיביק אRס?

מי נחשב מבחינתם נהג מאתגר יותר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שמע, הבנת הנקרא זה לא בושה, אתה מוזמן לקרוא שוב את ההודעה שרשמתי ולהבין שאתה כותב שטויות ומנסה להקניט או להצית אש על לא ברור מה בדיוק.

אחרי שעברת על הבנת הנקרא תלמד גם מספרים, ל-RS6 יש קצת יותר סוסים ולי יש יותר מומנט (עוד כשהרכב שלי היה סטוק היה לי יותר מומנט), לי יש הנעה אחורית ול-RS6 יש הנעה כפולה שיוצרת הפסד כח גבוה יותר וככל שהמהירות תגבר זה יותר בא לידי ביטוי.

בקיצור, מזל שלכתוב שטויות לא עולה כסף ככה אתה יכול להתפזר חופשי גוגי, אבל באמת ממליץ על הבנת הנקרא כצעד ראשון, אחרי זה תסביר לי על מה חלמתי ומה לא (רמז- מישהו אמר שהייתי חזק יותר או פחות? אפילו הדגשתי שכשפתחתי פער זה הרגיש לי שהנהג השני מפחד להגביר קצב).

לא מתכוון להמשיך את הדיון חסר הטעם הזה גם כי ממש לא מעניין אותי משחקי למי יש יותר גדול וגם כי אני למד שאתה סתם כותב כדי "לחמם" ולא חלילה מידע.

מה כבר רשמתי..

אתה באמת צריך להירגע ולקחת דברים בקלות..

יש לי כבר אחת בבית שמקטרת כל היום,זה ממש כבר מציק.

פורסם
השאלה איזה מכונית מדליקה יותר את ״החבר׳ה״ לתצוגת יכולת? מפגש עם סיביק R או עם סיביק אRס?

מי נחשב מבחינתם נהג מאתגר יותר?

אRס.

הבעיה היא שאותם מתלהבים לרוב לא יודעים בכלל על קיומה של סיוויק R, או על יכולותיה. מבחינתם, זה עוד סיוויק.

לך תסביר לערס עכשיו שסיוויק TYPE R שנראית רגילה לחלוטין תפתח לג'אנטים מגנזיום, פילטר פתוח וסאבוופר קנווד 12" שלו את שושנה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

את האמת שהחלום שלי זה לקחת את הקליאו שלי,

להשאיר אותה כמו שהיא נראית עכשיו (סטנדרטית לגמרי), להשתיל בה איזה מנוע של RS או DCI 2.0 עם 160 כ"ס, ואז כשכולם יחשבו שמדובר בסופר מיני סטנדרטית למדי, היא בסוף תתן לכולם בראש :)

(ואז התעוררתי מהחלום)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

וולבו סטיישין ישנה עם טורבו (כמובן דגם 2.3 לחץ גבוה עם כ190סוסים) גורמת להרבה מבוכה לבעלי רכבי "מנהלים" עם מנוע 2.0 אטמוספרי. הם לא מבינים איך דבר מרובע הזה משאיר אותם לאכול אבק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבר פעם סיפר שיש גיפ סופה שהתחרה עם אודי TT, אחרי שקיבל אבק בעל ה-TT אמר שמחר הוא מוכר את הרכב...

בעצם בעל הTT דיי טיפש, ההספק של הסופה מפחיד (בקו ישר)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...