Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לעיר ב6K

Mcar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דרישות:

אמין(כמה שפחות טיפולים)

פחות מעניין אותי:

יופי, כוח , חסכוני בדלק.

אני צריך את הרכב בעיקר בנסיעות לעיר-כל בוקר לעבודה שבמרחק של רק 4 קילומטר(כל כיוון) ומידי פעם עוד איזה 6 קילומטר ביום(גם לא כל יום ..)

נסיעות ארוכות יהיו רק לעיתים רחוקות(עד רמה של פעם בחודש, פעמיים בחודש) , ולא יעברו את ה20 קילומטר לכיוון. לכן אני מקווה שגם רכב בתקציב הזה יהיה מספיק(וגם בעיקר כי אני לא יכול להביא הרבה בעבודה של אחרי צבא..)

לא ארצה להוציא מעבר ל4 אלף בשנה על תיקונים. זה כמו הסכום המקסימלי לשנה שנה וחצי- שאני מוכן להשקיע בתיקונים. מעבר לזה בהרבה כבר יהיה לי לא משתלם הרכב, ובעייתי מבחינתי.

חשבתי על האפשרויות האלה, כהקילומטרז מקסימום 170K, היד מקסימום שלישית והשנה מינימום 96

פיאט פונטו(וכל סוגיה)

פיזו 206

דייהסטו שרייד

יונדאי אקסנט

פורד פיאסטה

תודה מראש, יונתן.

עריכה אחרונה על ידי Mcar
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה שלא תקנה אופניים? (זה גם יותר בריא)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבנתי שידני זה עדיף מבחינת האמינות, ולמען האמת זה אפילו משמח אותי :)

אז אשמח שהרכב יהיה ידני.

אופניים יהיו האופציה(ידני גם כמובן :-D) במידה ותגידו לי שלדעתכם התקציב לא מתאים לגודל הבקשה.

פורסם

אם אופנים הם אופציה אז באמת כדאי לשקול אותה,אתה תחסוך הרבה כסף לעומת רכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה היה יותר בגדר בדיחה, כי אופניים לא באמת יעזרו לי. לא באמת אוכל לנסוע את ה4 קילומטר לעבודה כל בוקר, ובשביל הנוחות של האוטו אני מוכן לשלם.

פשוט לא מעבר לתקציב הזה, ואם אראה שבאמת זה בלתי אפשרי(כמו שרמז zvit) אוותר על זה ואשאר עם האוטובוסים המתסכלים.

פורסם

אני חושב שאם יש אפשרות באוטובוס עדיף,ואני אסביר:

1-חוץ מקניית רכב אתה צריך ביטוח חובה וג' שזה עוד 2000+.

2-טסט,אם תקנה רכב עם טסט לשנה מצוין,אבל אם בעוד כמה חודשים יהי לך טסט מדובר על עוד 1 אלף שקל.

3-אתה קונה רכב ישן,ויש סיכוי לתקלות.

אם אתה לא מרוויח הרבה,חבל שאחוז גדול מהמשכורת ילך על הרכב.

פורסם

האוטובוסים לוחצים עלי מאוד ,ומבזבזים לי הרבה מאוד זמן.

אני מוציא בחודש באזור ה200-300 שקל על אוטובוסים(ו4 מוניות שאי אפשר להחליפן) , מה שלדעתי כמעט יכסה את הדלק!(מכיוון שאני לא מתכוון לנסוע מרחקים גדולים, רק מרחקים לא יעילים באוטובוס).

הביטוח והדלק כבר חושבו.

אני מאמין שאני יכול להשאיר לעצמי 4 אלף, 3 אלף רק לתיקונים(לא כולל טסט,דלק,ביטוח וכדומה)

האם זה יספיק? כי אני יודע שבמידה ולא, הקנייה באמת לא תשתלם לי.

פורסם

אם כך,הרכבים שציינת בהחלט יכולים להיות אופציה טובה,אם כי הייתי מחליף לפיגו 205,היא יותר פשוטה.

פורסם

מה בדיוק ההבדלים ביניהם? האם גם ה206 תהיה טובה?

יש לך המלצות בחיפוש? ולבסוף, האם אתה מאמין שהתקציב מספיק?

פורסם

הפיגו מכנית וחשמלית מאוד פשוט,מה שיעזור לך במקרה ותהיה תקלה.

מה הכוונה בהמלצות לחיפוש?

אם יש לך כסף בצד לתיקונים ואתה מודע לדברים שיכולים לצוץ כן אפשר לקנות רכב כזה.

פורסם

מצטער על השאלות הלא ברורות.

האם גם ה206(כמו ה205) תהיה טובה, או ללכת רק על פיגו 205?

יש לך המלצות איך לבחור את הרכב(לדוגמא, לא לקחת מעל קילומטרז מסוים, או יד מסוימת, או לשים לב לדבר כזה או אחר).

פורסם

אישית הייתי הולך על ה205.

תיראה צריך שיהיה גבול מסוים לא הייתי קונה רכב גם אם הוא שנת 1997 יד 6 עם 270 ק"מ,אבל ממוצע ארצי בערך 17K בשנה,לגבי יד לא לקחת משהו גבוהה,אבל לפעמים יד 4 מטפלת טוב יותר 2.

פורסם

ממליץ על הפיאסטה, שנת 2001+

לאחרונה חבר רכש פיאסטה=גיר רגיל 2001 ב 6.5 אלף שקלים

רכב מצוין, מנוע אמין מאוד ורכב חסכוני.

הכיוון שלו בהתחלה היה לנסוע 6-7 ק"מ כל יום-עבודה בית

למרות שעכשיו הבחור נוסע 30-40 ביום והרכב לא עוצר.

בכל מקרה, תקציב נמוך מחייב חיפוש מסיבי! צריך למצוא מציאות, קח בחשבון שהמחירון לוי יצחק וכל השאר לא מציאותיים....

רכב שהמחירון שלו 12 נמכר ב 6

שי.

פורסם

גבר , אם יש לך רשיון לקטנוע תקח 125 סמ"ק תחסוך בהכל .

עם סט בוקסות איביי ויוטיוב תטפל בו לבד אתה נוסע 350 קילומטר בחודש זה אומר לא יותר מ5 אלף בשנה משמע פעם בשנה אתה מטפל בו

אין דוחות אין פקקים ואתה יכול לצאת 5 דקות לפניי שאתה מגיע ואתה תגיע אם ירצה השם לאיפה שתרצה

אם אין רישיון לקטנוע , דהייטסו שרייד תחפש כמה שיותר שמור בשנתונים הללו זה רכבים ישנים פורד פיאסטה גם בסדר

בשנים האלו תחפש משהו כמה שיותר פשוט יש לך גם מאזדה 323 יש אחת כזאת שאני מכיר אישית נוסעת יפה עד היום טיפולים בזמן ואחלה רכב

בכל מקרה בהצלחה ואל תתפתה לקנות בלחץ תבדוק טוב כי חבל 6 אלף שקל לפח

• תוכן חדש...