Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון בין לאומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שיצאת בזול מאוד, כיון שעל עבירות כאלה, או טיפה יותר כבדות אתה יכול לצאת עם רכב מושבת, שלילת רשיון ארוכה וקנס של אלפי דולרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל פרובינציה מתנהגת שם אחרת בכל הנוגע להגבלות וקנסות על מהירות. באונטריו למשל (איפה שנמצאת טורונטו) מפוזרים שלטים על כבישים מהירים שחריגה של 50 קמ"ש תוביל לקנס של 10,000 (כן, עשרת אלפים, לא טעות) דולר והחרמה של הרכב. באלברטה, שם אני גרתי, הרבה פחות מחמירים. אמנם עדיין מאוד מחמירים - עצרו אותי על 96 במקום 80 וציינו בפני שמדובר בקנס של 110 דולר "אבל הם משחררים אותי הפעם" - אבל פחות מהאונטריים.

M3- אין לי שום בעיה עם נקודות, מאחר ואני יודע שעבירות תאונה אני עושה רק לעיתים מאוד רחוקות, אין לי בעיה לספוג נקודות שיעלמו לאחר שנתיים. אותו מקרה מדובר, קרה לפני כמעט 5 שנים, עד היום לא צברתי עוד עבירות, לא מעט דו"חות חנייה (בגלל עבודה באיזור בעייתי) אבל שום דו"ח תנועה.

טוב חלאס, גנבנו לבחור את השרשור. בחור - השרשור שלך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מכיר את הסיפור על אונטריו, רק שביקרתי שם לפני מספר שנים והקנס היה "רק" 5000 דולר.

הצד השני הוא שהמהירות המותרת (שוב, באותו ביקור) היתה רק 100 קמ"ש, אפילו ב-401 הסופר רחב אבל העמוס מאד.

ועדיין - נורבגיה יותר גרועה, בחריגה של 40 או 50 קמ"ש מקבלים אירוח ל-18 יום על חשבון הממלכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...