Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיוטה יאריס 2000 קלאץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה הלך הגיר או הקלאצ' אני לא יודע . הילוך שני הוא לא נוסע רק ראשון וגם זה בקושי. מי שיכול לתת המלצות על מוסך בירושלים מחר אני גורר אותו .. תודה ! זה גיר חצי אוטומט לכן אני מקווה שלא ניצא בנזק רציני ...

פורסם

זה חצי אוטומט הוא נכנס להילוך בראשון נוסע עד 20 נגיד מעביר שני הוא ממשיך לנסוע על 20 ואז מצפצף שהוא כאילו לא בהילוך המתאים .. היה פקק כל העליות לירושלים אז הוא כנראה הלך שם. גם היה קצת עשן שעצרתי את האוטו וריח טיפה של שרוף . אין לי מושג אם זה קלאצ' או גיר.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518878-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-1-0-%D7%A2%D7%9D-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A5-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2000

אני לפחות מקווה שלמדת מהמקרה הזה שכשנדלקת נורה אסור להזניח, מכאן המצב רק הולך ומחמיר.

אני מתקשה להאמין שהלך הגיר, גיר הוא מכלול אמין ועמיד. נשמע שיש בעייה עם מנגנון הרובוט או הקלאצ'.

אני מציע שתיכנס למוסך מורשה, עם כל הצער והעלות הכספית הכרוכה בדבר. כנראה שרק הם מכירים את הרכב ומערכת הקלאצ' שלו לעומקו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הזנחתי את הנורה כי הפכתי את העולם לדעת מה היא באה להביע .. והבנאדם שקניתי ממנו את האוטו אמר שהוא נסע עם המנורה יותר מחצי שנה אז היתי שאנן . לא נורא למדתי לקח . אני ימשיך לברר על מוסך שמטפל בנושא כי מורשה אני יצא בנזק מטורף שאני לא יכול לעמוד בו ..

פורסם

בדוק אפשרות הסבת המערכת לגיר ידני רגיל. יכול להיות שיעלה זול יותר מלתקן את המנגנון הרובוטי, וגם אם יעלה יותר יקר, לדעתי זה עדיין כדאי.

זכור לי שגירסה חצי אוטומטית של היאריס לא הייתה מוצלחת עוד כשהייתה חדשה, והפסיקו את השיווק שלה מהר מאוד לאחר שנה אחת. הגירסה הידנית הייתה מצוינת.

ואל תפחד ממוסכים מורשים.

מדובר בגיר לא נפוץ, ויתכן מאוד שרק במורשים יש ניסיון איתו, כולל בהסבת המערכת לידני.

תרים טלפון למורשה, תסביר בדיוק את הסעיה, תשמע מה אומרים לך. לא עולה כסף.

פורסם

היתי במורשה רק בדיקת מחשב רצו 300 שקל לפני מע"מ אז לתקן שם נראלי מכה. יש טלפון שלהם ? אני לפחות יתקשר יראה.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

טוב, הנורה הבהבה אצלי יותר משנה, במוסך המורשה טויוטה מודיעין ניסו לבדוק, ואך גבו כ 400 שח על הבדיקה, וטענו שהם לא מצליחים להתחבר למחשב גיר, אז כנראה שהבעיה קשורה לגיר, והם ממליצים לא לעשות בינתיים כלום.

השבוע (כשנה אחרי), פתאום אני לא מצליח להכניס לשום הילוך, הרכב כרגע תקוע. :-(

• תוכן חדש...