Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרווח ברגים מ 4*100 ל 4*98 (בג'נטים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ישנם ברשותי ג'נטים ישנים במידה 13 שאני מעוניין להרכיב על הרכב. הג'נטים עם מרווח ברגים 4*98 כאשר ברכב המרווח ברגים 4*100, מבירורים הבנתי שאין בעיה להרכיב את הג'נטים בעזרת ברגים עם שייבות צפות, האם זה נכון? בטוח? ואיפה ניתן להשיג בארץ? (באיביי עולים כ 200 ש''ח).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני לא יודע מה זה שייבות צפות נשמע לא טוב :? קימים ספיסרים שמשמשים כמתאם בין המידות אבל הם גם מוציאים את הגלגל החוצה . בדוק באיביי.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

דורון ספייסרים כמובן מוכרים לי :-)

הברגים עם שייבות צפות לפי מה שיצא לי לקרוא שימשו רבות בעלי אלפות על מנת לגשר בין 4*98 לבין 4*100.

כך זה נראה (צירפתי תמונה).uploadfromtaptalk1392811230521.jpg

קישור (משהו מחיפוש בגוגל):

http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Jetta_IV--1.8T/News/Wobble_Bolts_14x15x27/

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני לא מומחה אבל זה לא נשמע לי טוב. הברגים הקוניים המהודקים ממרכזים את הגלגל בדיוק מירבי. בין הנאבה לגלגל עלול להיות מרווח קטן (אבל משמעותי).

:turn-l:
פורסם
שלום חברים, ישנם ברשותי ג'נטים ישנים במידה 13 שאני מעוניין להרכיב על הרכב. הג'נטים עם מרווח ברגים 4*98 כאשר ברכב המרווח ברגים 4*100, מבירורים הבנתי שאין בעיה להרכיב את הג'נטים בעזרת ברגים עם שייבות צפות, האם זה נכון? בטוח? ואיפה ניתן להשיג בארץ? (באיביי עולים כ 200 ש''ח).

ידידי הגנט מתאים 2 המידות אותו דבר תאמין לי מנסיון יש לי על פיאט שזה 98 גנט של מיציבושי שזה 100 מה שכן רב הסיכויים שמידת הנאבה לא תתאים אז עם זה גדול מידי שמים ספייסר ואם קטן קטן מידי הולכים לחרט להרחיב את הגנט זה הכל מאוד פשוט

seat malaga 1.2 1986

fiat 131 1.3 1982

פורסם (נערך)

גם במקרה דנן הברגים ממרכזים את הגלגל בדיוק באותו אופן. זאת מכיוון שבעת הידוק הברגים על הקונוסים הסטייה המתקבלת בין מרכז הבורג למרכז הקונוס זהה בכולם. השוני היחיד הוא שהבורג מהדק את הקונוס כשהוא אקצנטרי למרכזו.

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם

גם לי הייתה פיאט שהורכבו עליה 4*100 והכל היה בסדר, ברכב הזה הנאבות הם 4*100 והג'אנטים הם 4*98

ישנו פער מורגש בהרכבת הגלגל ואני בספק שניתן להבריג היטב 4 ברגים לגלגל.

את הפער של האמצע אין בעיה לפתור עם טבעת מרכוז וזה כבר שטויות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...