Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי XBOX הצילו - קניית GTA V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באג ידועים בתור יקרנים.

אחלה משחק!!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בחול כמובן יותר זול,אבל הוא צריך זה מיידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קניתי בשבוע שהוא יצא ב-299 שקל נדמה לי.

מי קונה ב-350-400 שקל?! ובטח כל כך הרבה זמן אחרי שיצא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש הרבה אנשים (חלקם קרובי משפחה...) שיכנסו לבאג/אופיס דיפו/שקר כלשהו בקניון ויגידו למוכר "תן לי". הם ישלמו 399 ואולי יקטרו על המחיר אבל לא יעשו שום צעד בנושא. ויש המון כאלו. אחרת, חנויות כמו באג מזמן היו נסגרות.

:turn-l:
פורסם

החנויות הללו מתקיימות על אלו שלא מבינים בתחום. כל מיני נשים עם ילדיהן, שסה"כ נכנסות לחנות הזו שהן מכירות בקניון, ושם כבר המוכר משחיל אותן. מספיק שאנשים היו עושים סקר שוק קטן ומיד היו מבינים כמה השוק הזה רחב. הבדל של 150 שקלים למשחק הוא הבדל תהומי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לצערם של הגזלנים, הפראיירים שהזכרת הולכים ונכחדים בארה"ק.

גם אמהות לילדים (לפחות אלה שאני מכיר) כבר חברות בכל מיני קבוצות פייסבוק דוגמת מאמיביי ודומיו, ומועדכנות באפשרויות הרכישה המקוונת מעבר לים, או לכל הפחות און-ליין בארץ.

החנויות שהזכרת מתפרנסות היום מהמיעוט שעדיין לא הפנים, ומעוד שכבת אוכלוסיה ש-300-500 ש' יותר או פחות פשוט לא נראים להם כמו משהו ששווה להתעכב עליו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...