Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי XBOX הצילו - קניית GTA V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוטלה עלי המשימה לקנות מתנה לקרוב משפחה - משחק GTA V לקונסולת XBOX.

מחיפוש זריז ברשת גיליתי שיש תחוםם רחב (עד כדי בלתי הגיוני) של מחירים - מ-200 עד מעל 350 ש"ח.

האם יתכן קאצ' בקניית אחד הזולים? חוץ מלודא שזה PAL ובאנגלית ולא גרסה אינדונזית, יש משהו אחר שמבדיל בין המכירות? עזרו לי לא ליפול בפח! תודה.

:turn-l:
פורסם

בארת המחירים מאוד יקרים,אם אתה צריך את זה מהר,אחד החנויות הזולות בארץ זה חנות MGO,אם יש זמן מציע לבדוק בחנות ZAVII האנגלית,אישית הזמנתי משם כמה פעמים ולא היו בעיות,גם מ MGO הזמנתי משחק ולא היו בעיות הגיע אחרי 4 ימים.

אין שום קאץ,המשחקים בארץ מאוד יקרים ולכן הרוב קונים בחול.

ויש את החנות הקנדית שמאוד אוהבים פה בארץ:

https://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=20283 שים לב שמדובר בדולר קנדי לכן המשחקים זולים עם משלח כ 211 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה - אני צריך את המשחק מיידי - אז אשמח להמלצה על חנויות בארץ בלבד.

בינתיים מצאתי ב-199 ב-חינם פלוס (ת.ד. בבינימינה), techtoys ת.ד. באור עקיבא.

:turn-l:
פורסם

לא אמורה להיות בעיה אם המשחק מקורי ותואם לשיטת השידור של המכשיר.

אגב יש משחקים שהם למעשה Region free, למרות שכתוב עליהם שהם מתאימים לשיטה מסוימת.

תוכל לבדוק כאן:

http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ב400 שקל שישאירו את זה לעצמם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קניתי את המשחק (כשיצא) דרך PCGames

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא ממש קאץ', אבל יש הרבה חנויות שמתעסקות בפריצות שקונות באנדלים של קונסולה+קינקט+משחק+חודש חינם בלייב, פורצות את המכשיר, מוכרות אותו ברווח (על מחיר הבאנדל...) ואז את הצ'ופרים של הבאנדל מוכרות בנפרד, במחיר נמוך מהמחיר הרשמי של מייקרוספט ישראל.

ככה מתפרנסים היהודים...

אין בכך שום בעיה, חוץ מזה שזה לא חוקי מצידם, ולמעט העובדה שעל אריזת המשחק מופיעה המילה BANDLE בירוק. (בדיוק כדי למנוע מכירה של משחק כזה במחיר מלא...

הDVD שבתוך האריזה זהה לזה שנמכר במחיר מלא.

יש לי נסיון מצויין עם אקסטיישן בפ"ת. גם עם הקונסולה, וגם עם משחקים נוספים שרכשתי.

הם מוכרים את הGTA V ב280 ש'.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

http://www.genesisgames.co.il/product.aspx?id=23738&catid=13784

274 ש"ח בג'נסיס נתניה. אם אני זוכר נכון אתה מאזור השרון, ככה שזה קרוב לך.

אולי עם מיקוח הוא יוריד עוד טיפה.

http://www.enjoystick.co.il/sg_product~12365421220~6~28.htm

הנה ב250 ש"ח מאנג'ויסטיק. הסניף שאני מכיר נמצא 20 מטר ליד ג'נסיס ברחוב הרצל בנתניה. את מנהל הסניף אני מכיר, בחור נחמד בשם שי. אני לא חושב אבל שיש לו הרבה מה להוריד במחיר של משחק בודד.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז כבר עדיף לך לקנות בהוד השרון. אני מניח שרק ההפרש בדלק יקפיץ את המחיר בכמה עשרות שקלים. תרכוש ב250 בהוד השרון. הסבירות שתמצא פחות מכך לא גבוהה, ובטח שלא בחנות גדולה. אולי יש כל מיני חנויות קטנות כאלו כמו בחתנות מרכזיות וכדומה. השאלה אם שווה לך להסתובב ולחפש בשביל כמה עשרות שקלים במקרה הטוב. לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...