Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיאט איביזה 3דל 2014

שומע מויקה בסגנון האוס דאבסטפ רפ וכו, שמצריכות באס ומוזיקה "רועשת"

התקציב הוא כ 1000-1500 כולל התקנה וחיווט.

תודה לעוזרים.

הקומפוננט שאני צריך הוא 6.5"

פורסם
ברף העליון של התקציב אתה יכול להכניס

הרץ HSK165 או הייבירד אודיו קלארוס שהם סטים שמאוד מתאימים לדרישות שלך.

.

בקומפוננטים אני לא רוצה באס חזק מאוד, אני הולך גם להתקין סאב. יש עוד הצעות? חשבתי על מורל דוקט אוביישן או מורל וירטוס.

פורסם

תראה זה קצת טריקי להמליץ על סט קדמי, כל אחד עם הטעם שלו, מה שהוא מעדיף, והמגבלות של הציוד הקיים.

אם חשובה לך האיכות, לדעתי, שקול את המורל הייבריד, אודיסון ווצה, פוקל K2P (כמשומשים הם ייכנסו בתקציב), נסה לשמוע במפגשים לפני החלטה.

לגבי ההערה שלך שאין צורך בבאס מהקומפוונט, זה לא כ"כ נכון, רצוי מאד שהמידבאס מקדימה יהיה כמה שיותר בשרני, שכן הוא צריך להשתלב עם הסאב- זו בערך הסיבה העיקרית לכל פרוייקטי הבידוד.

SCANSPEAK

פורסם

העצה הכי טובה למי שמחפש קומפוננט הוא לשמוע כמה וכמה קומפוננטים ולהחליט מה מתאים לטעם שלך.

קצת קשה להעביר בכתיבה את ההבדלים העצומים שבין פוקאל K2P לבין מורל הייבריד, על אף שהם יכולים להתברג באותה הקטגוריה מדי פעם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...