Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

קיבלתי בירושה את המגבר הנ"ל(YAMAHA RX V800)

http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v800_black__u/?mode=model

ישנה תקלה בכפתור הווליום(פוטנציומטר)לפעמים הוא "משתגע" ועולה/יורד בצורה לא מבוקרת עם סיבוב הכפתור.

פתחתי את המגבר וניקיתי עם ספריי מגעים (עזר מעט)אך אני רוצה להזמין את הרכיב ולהחליפו.

לאחר חיפושים די מתישים מצאתי את המק"ט(V6322700)

לצערי אני לא מצליח למצוא אתר שמוכר את הרכיב הנ"ל(בכל האתרים אין במלאי או שלא שולחים לארץ)

האם יש למישהו דרך להשיג את הרכיב הנ"ל?

(ניסיתי את היבואן ללא הצלחה)

תודה לעוזרים!

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם (נערך)

חיפשת ב-DIGIKEY?

1. נסה לנקות את הפוטנציומטר, קח מזרק, מלא אותו באציטון נקי ותשפריץ בתוך הפוטנציומטר תוך כדי סיבוב החוגה.

2. קנה פוטנציומטר בעל טווח זהה ותקמבן אותו למעגל.

עריכה:

זה אכן יכול להיות rotary encoder, בדוק טוב, אם למכשיר יש שלט רחוק ואין מנוע שמתחבר לפוטנציומטר, זה כנראה rotary encoder.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

תודה על העזרה,

אין מנוע בפנים ואכן ניקיתי עם ספריי ניקוי ייעודי והמצב השתפר,אך אני רוצה להחליף הרכיב,באתר שהצעת אין את הרכיב.

לגבי הקומבינה,זה פתרון שאני מעדיף לא לבצע.

תומר

פורסם (נערך)

כי אם ליחידה יש שלט רחוק, ומדובר בפוטנציומר (בניגוד ל-rotary encoder), השלט צריך פיזית להזיז את הכפתור ע"מ לשלוט בווליום, זה נעשה ע"י מנוע חיצוני שמחובר ברצועה או ע"י גלגל-שיניים לפוטנציומטר.

עריכה:

חפש גם במאוסר.

http://il.mouser.com/

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מקודדים סיבוביים יש כמו זבל, הוא מחפש את החלק הספציפי בו השתמשו במפעל ע"י ימהה, קשה לי להאמין שהוא ימצא חלק כזה חדש, אולי מפירוק.

פורסם

אני לא משוכנע שמדובר במקודד משתי סיבות.

1. בתמונות זה נראה כמו פוטנציומטר.

2. מקודד אופטי לא מפר את מצבו בגלל ספרי מגעים.

אם תמצא חנות מוכנה לשלוח לסינגפור, אתה מוזמן לשלוח אלי ואני ידאג להעביר לך את זה לארץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה לכולם על ההתעניינות,

hwgeek-אני מחפש את הרכיב הספציפי שיתאים למגבר ולא חליפי אחר אבל שוב תודה.

סולל הדרך,אמשיך לחפש,במידה ואמצא אצור איתך קשר,תודה!

תומר

• תוכן חדש...