Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים . כרגע יושב לי ברכב סאבGround Zero , בעל 400rms , ומחובר למגבר hifonics titan txi 4406 אך התוצאות של הסאונד הן לא משהו . הוצעה לי החלפה ראש בראש על סאב cerwibln vega שנותן 200רמס , ההוא אם הפס האדום והכיתוב האדום (לא יודע דגם מדוייק). במידה ותבוצע ההחלפה , התוצאות אצלי יהיו טובות יותר?

פורסם

למה לא לשמוע ולהחליט לבד מה יותר טוב לך?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני לא מאמין.

אם אכן מדובר על הסאב שאני מתאר לעצמי של GZ, מדובר בסאב לא רע בכלל, שבתיבה מתאימה והגברה מתאימה יכול להיות אלמנט מעולה להתחלה.

המגבר הנ"ל לא מפיק ממנו גם חצי ממה שהוא באמת מסוגל וייתכן והתיבה שהוא יושב בה לא מתאימה. שיפור של אחד הדברים האלו אמור להפיק תוצאה טובה יותר, אך כמובן אתה מוזמן לבדוק את הCV, אולי עוד תופתע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני קודם כל הייתי בודק את הסיבה שהסאב לא נשמע משהו במקום לרוץ להחליף.

כי אחרי הכל, הסאב שלך טוב יותר.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הסאב של ה GROUND ZERO שכרגע אצלי , הוא בתיבה המקורית שלו , ומוגבר ע"י HIFONICS TXI 4406 - חיברתי אותו בגישור.

מישהו יכול אולי להעלות רעיונות למה הוא נשמע "לא משהו"? ומה המחיר בערך של הסאב שלי , ושל הCERWIN VEGA כאשר הם נקנים מיד 2.

פורסם

אולי כיוונים לא טובים? אם אתה מבין בזה קצת תוכל לצרוב מספר שירים עם באס,שאתה אוהב, ובעזרתם לכוון אותו שישמע לטעמך עד כמה שאפשר.

בנוסף יכולים להיות רעשי בגאז או פלסטיקה למשל.

• תוכן חדש...