Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אנטנת הרדיו ברכב שלי נשברה.

במוסך היבואן בפ"ת ביקשו ממני על אנטנה נפתחת אוטומטית 650 ש"ח לפני מע"מ (לא זוכר עם עבודה או בלי). - מחיר מטורף לכל הדעות.

החלטתי לחפש ברחבי האינטרנט אולי אפשר למצוא בזול יותר ולנסות להתקין לבד, אך אני לא מתמצא היטב בטרמינולוגיה באנגלית. (אני מחפש רק אנטנה הנפתחת אוטומטית).

אשמח לעזרה בחיפוש באיביי או בכל אתר אחר.

תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

מניסיון עבר שלי אנטנות זולות תחליפיות (שעלו בארץ 150 ש"ח לפני 7-8 שנים מחזיקןת כמה חודשים בלבד, אחר כך נשברות, נתקעות ומפסיקות לתפקד.

באופן כללי, אנטנה חשמלית טלסקופית ברכב זה רעיון גרוע. ממליץ להתקין במקומה אנטנה קבועה קטנה.

פורסם

ברכב שלי האנטנה נמצאת בצד תא המטען. זה ממש לא שייך לפתוח אותה ידנית בתחילת כל נסיעה ולסגור בסופה. א"א להשאיר אותה פתוחה כי היא תישבר מהר (או שנשמה 'טהורה' תדאג לשבור אותה).

אנטנה קטנה לא תעבוד פה כיוון שמיקום האנטנה נמוך והרכב מפריע. היא חייבת להיות גבוהה מגג האוטו.

מישהו יכול לעזור לי בחיפוש?

פורסם

לי דווקא יש נסיון טוב עם אנטנות ש BUKI דיבר עליהן. לפני 6-7 שנים התקנתי בעצמי אנטנה חשמלית טלסקופית שעלתה כ 150-170 ש"ח ועד היום עובדת. פעם בחצי שנה היא מתקשה להיכנס עד הסוף בגלל לכלוך שמצטבר, אז אני מנקה עם מטלית ומשמן קצת וזה מחזיר אותה לחיים. לפניה היתה אופל גם עם אנטנה כזאת שגם החזיקה כמה שנים עד שמכרתי את הרכב.

פורסם

הנה שרשור הסטורי שלי, מלפני 7 שנים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?141834-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA&p=1183885#post1183885

שים לב להמלצות על אנטנה פנימית אקטיבית.

האנטנות שאני שמתי ונשברו היו כמו בקישיור השני אצל poratnit, ב 27$.

פורסם

אשמח לקבל עזרה לגבי אנטנה פנימית אקטיבית.

לא מצאתי כזו אנטנה בחיפוש ברשת אלא רק אנטנה אחת של KONKA שלא ניראת לי כזו שאפשר לשים מאחורי המראה ברכב.

• תוכן חדש...