Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לדעת איפה כדאי לקנות כיסויים לרכב שהיו איכותיים , במחיר סביר ולא יוצר מידי יקר

יש לי כיסוי של הדר רוזן והוא ממש טוב אבל איך הכיסויים לרכב של הדר רוזן וכמה הם עולים ?

הרכב שברשותי הוא אופל קורסה שנת 98

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לפי מה שאני זוכר 220 ש"ח בערך. אני לא מבצע משם הזמנות אף פעם

תמיד ניגש לשם( 20 דקות נסיעה מהבית) בדוק מולם כמה עולה הזמנה? ותוך כמה זמן הם שולחים את המוצר.

מניסיון מדובר על חברה שנותנת שירות מעולה.

דבר נוסף,יש להם הרבה מפיצים בארץ -נקודת התקנות של פלאפון למשל עובדים איתם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

לא אין להם כיסוי פנימי. (מרופדים) יש חברה נוספת של דוד פוגל -לא ראיתי אותם רק שמעתי שהם איכותיים.

http://www.sounder.co.il/emall/product.asp?pc=127632

מה שאתה מחפש ראיתי פעם באיביי - צריך לחפש את זה

מדובר על כיסוי מאוד איכותי אבל עולה המון

פורסם (נערך)

זה היה בצחוק כמובן. בסביבות 500 ש"ח אתה יכול למצוא כיסוי באיכות מאוד גבוה

כולל ריפוד פנימי. (אני מחפש את הסוג הטוב שראיתי באיביי שמונע שריטות -אמצא בסוף)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

יש בחור מאוד נחמד, קוראים לו יעקב, הוא מיבא כיסויים איכותיים ביותר בדיוק בסביבות המחיר שאתה מחפש. מדובר על כיסוי רב שכבתי איכותי שמחזיק הרבה זמן. גם אני פעם השתמשתי בכיסויים של HR שהיו נחשבים איכותיים, אבל בפועל הם בקושי החזיקו אצלי עונה, ניקרעו כמו נייר. הכיסוי המדובר מחזיק אצלי כבר כימעט שנתיים, פה ושם מראה סימני עייפות (מקריח במקומות שונים, משאיר אבקה לבנה, אבל אל נקרע ומגן היטב על הרכב - הכיסוי עמיד מאוד), אבל להערכתי יחזיק עוד שנה לפחות (וזה מעולה בהתחשב בעובדה שהרכב עומד בשמש אגרסיבית שמטגנת את הכיסויי - ללא הכיסוי זה היה מטגן לי את האוטו). הכיסוי מרופד בפנים בשכבה עדינה כמו בתיקים לדיסקים CD.

בינתיים זה הכיסוי האיכותי ביותר שנתקלתי בו. ממליץ בחום.

כאן פרטים שלו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3720100#post3720100

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה רציני?

בכל חנות לאביזרי רכב יש כיסויים,באייס יש,חשמלאי בפינת הרחוב אצלי יש,נקודות התקנה של פלאפון יש,

ועוד כמה שבטוח שכחתי. סיבוב קצר ברכב תגלה עולם מופלא מחוץ לפורום.

בהצלחה.

• תוכן חדש...