Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני ב-55 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעונין לרכוש רכב חדש מיני עוד לא החלטתי איזה ואני צריך את הייעוץ שלכם

אני נוסע כרגע על פונטו ספייס 2002 ידנית

נוסע כ 120 ק''מ ביום(הלוך+ חזור)

אני מחפש רכב חסכוני וזול עד כמה שאפשר רצוי שיהיה אוט'

האם יש רכב בעל מנוע 1.4 חסכוני בדלק או רכב מיני בעל נפח גדול מ1?

האמת שהפיאט פונטו איבו מצא חן בעיני אבל הבנתי שהיא לא חסכונית ולא כדאי לגעת בגיר רובוטית שלהם האם זה נכון?

איך המיצובישי ספייס סטאר ?

אני אשמח להמלצות טובות

תודה רבה לעזרה!

פורסם

אכן בחירה קשה אך הייתי ממליץ לך עם פונטו איבו מולטיאייר

קודם כול מנוע המולטיאייר כבר כמה שנים טובות בשוק ועושה רושם שזה מנוע אמין בלי בעיות מיוחדות גם כן זה מנוע עם טורבו שיהיה מאוד חזק ( 105 כ"ס עם מומנט עשיר) ועדיין חסכוני (יצרן 17 ק"מ לליטר בחיים תצליח להוציא 15+-) לא רחוק מהמיצובישי ספייס סטאר (אל תשכח שה24 ק"מ לליטר שמצהיר היצרן פשוט מנותקים מהמציאות) שתתן לך בסביבות האחד ל17.

גם כן מה שתקבל מהפונטו איבו זה הרבה יותר רכב קודם כול אבזור עשיר יותר הכולל יותר כריות אוויר גם בקרת אקלים גם מרווח פנים גדול יותר.

בקיצור הפונטו איבו תהיה יותר "רכב" בשבילך אך הספייס סטאר תהיה יותר חסכונית גם בגלל טיפולים שוטפים שיסתכמו כנראה בזול יותר ירידת ערך פחותה וצריכת דלק נמוכה יותר.

פורסם (נערך)
שלום

אני מחפש רכב חסכוני וזול עד כמה שאפשר רצוי שיהיה אוט'

האם יש רכב בעל מנוע 1.4 חסכוני בדלק או רכב מיני בעל נפח גדול מ1?

האמת שהפיאט פונטו איבו מצא חן בעיני אבל הבנתי שהיא לא חסכונית ולא כדאי לגעת בגיר רובוטית שלהם האם זה נכון?

לא חסכונית...? 1:14-15 משולב, כולל עליות חיפה, זה מצויין בלקסיקון שלי. כשאני נוסע בינעירוני היא עושה 1:17+.

הרובוטי חסכוני באותה רמה של הידנית, ומגיב נהדר. רוב המבקרים של הגיר הזה עושים זאת בגלל חוסר תיאום ציפיות - הם חושבים שרובוטי==אוטומטי, ואז מתפלאים שההילוכים קופצים כשנוהגים אותו דבר.

אם תלמד את הגיר ותשנה את הנהיגה שלך בהתאם ('תלמד את הגיר' זה פשוט לשחרר את הגז במהלך העברת ההילוכים, זה לא מדע טילים), תקבל רכב מאובזר מאוד, בטיחותי, מרווח, אמין וחסכוני בטירוף (נמצא בראש הקטגוריה), שגם נראה מאוד מאוד טוב.

הבעיה המרכזית עם הרכב - הוא חלש, וכאמור מעודד חסכונות בנהיגה (מציג נתונים על מחשב הדרך), וככזה לא ממש תומך בנהיגה מהירה. אם בעבר הייתי נוסע בכביש החוף 120-130, עם האיבו אני לא עובר את המהירות המותרת. מבחינתי זו כלל לא בעיה, הנהיגה שלי רגועה יותר ואני מבסוט מזה - אבל יש אנשים שזה לא יתאים להם.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

1) פונטו איבו: מנועי מולטי אייר משודכים לתיבות ידניות והבחור מחפש אוטומט.

בנוגע לגיר הרובוטי, הנסיעה איתו בסדר גמור, אני מבינה את החששות מהאמינות שלו (גם אני הייתי בסרט הזה). אבל מבחינתך, לרכב הזה יש יתרון משמעותי והוא מרווח טיפולים של 30K.

2) איפה מוצאים ספייס סטאר ב55K?

3) עם נסועה של יותר מ30K ק"מ בשנה, למה שלא תבדוק דיזל?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
1) פונטו איבו: מנועי מולטי אייר משודכים לתיבות ידניות והבחור מחפש אוטומט.

בנוגע לגיר הרובוטי, הנסיעה איתו בסדר גמור, אני מבינה את החששות מהאמינות שלו (גם אני הייתי בסרט הזה). אבל מבחינתך, לרכב הזה יש יתרון משמעותי והוא מרווח טיפולים של 30K.

2) איפה מוצאים ספייס סטאר ב55K?

3) עם נסועה של יותר מ30K ק"מ בשנה, למה שלא תבדוק דיזל?

אם אני מניח שה120 ק"מ שהוא עושה ביום הם בינעירוניים (יכול להיות שאני טועה), איבו תעשה לו 1:15-16. האם באמת שווה להכנס לענייני הדיזל במקרה כזה?

אמנם לא ירדתי עד סוף התחשיב המתמטי, אבל זה לא נשמע לי משתלם...

נראה לי שזה יותר רלוונטי כשמחפשים רכב משפחתי (הם פחות חסכוניים), או כאשר יש הרבה נסיעות עירוניות - תקני אותי אם אני אומר שטויות ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה על התגובות רוב הנסיעות הם באמת בין עירוני

אני חושש מלרכוש רכב דיזל שהוצאות אחזקה ודלק הם בטיפה יותר יקרות

לגבי הפונטו אני ממש אהבתי אותה הבעיה זה שאני יצטרך לקחת ידני אני לא רוצה כל כך להתקרב לגיר רובוטי אלא גיר אוטומט רגיל

שכחתי לציין שאני נהג יחיד ברכב ושרוב זמן הנסיעות שלי הם בפקקים שזה קצת מבאס עם ידני ולכן אני מחפש אוטומט

האם יש רכב אולי משפחתי אפילו ולא מיני שכן יש לו צריכת דלק טובה דוגמא i30 פולו..... ואולי אחרים אני לא יודע

תודה רבה

פורסם (נערך)

פולו בדיוק כמו פונטו סופר מיני. צריכת הדלק של i30 לא ממש שונה מכל השאר.

מבחינת עלויות דיזל, אגרה שנתית זהה, עלויות סולר בערך כמו 95. אבל חיסכוני יותר. לגבי עלות הטיפולים, כנראה שיש קצת הבדל לרעת הדיזל.

אני גם מסתכלת על הטווח הרחוק. למכור רכב דיזל עם קמ ממוצע של 30k בשנה יהיה הרבה יותר קל מרכב סופר מיני.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...