Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה גטס 2008 GLI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור לא יורד מ 29500

הרכב טופל במוסך מורשה עם ספר טיפולים, אשתו נהגה על הרכב כ 3.5 שנים והיא בת 65

הרכב עם 88 אלף קמ

האם לקנות את הרכב?

bdika.jpg

פורסם

הרכב היה בליסינג לשעבר או רק פרטי ?

אם פרטי נשמע יחסית מציאה. הרכב לפי דו"ח הבדיקה לא עבר חלילה תאונה רצינית,כסת"חים כרגיל,יש קצת תיקונים אבל לא משהו נורא.

אם הרכב נמכר באיזור ה-3-4K מתחת למחירון והוא פרטי זה בסדר.

אם הרכב מליסינג לשעבר אתה יכול להוריד באיזור ה-20-25%.

לא מוריד- חפש רכב אחר- יש בחברות הליסינג 2009-10 במחירים שלא רחוקים מהתקציב שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הרכב היה בליסינג לשעבר או רק פרטי ?

אם פרטי נשמע יחסית מציאה. הרכב לפי דו"ח הבדיקה לא עבר חלילה תאונה רצינית,כסת"חים כרגיל,יש קצת תיקונים אבל לא משהו נורא.

אם הרכב נמכר באיזור ה-3-4K מתחת למחירון והוא פרטי זה בסדר.

אם הרכב מליסינג לשעבר אתה יכול להוריד באיזור ה-20-25%.

לא מוריד- חפש רכב אחר- יש בחברות הליסינג 2009-10 במחירים שלא רחוקים מהתקציב שלך.

המחירון 36

הרכב היה בליסינג

זה כמעט 20 אחוז מתחת למחירון..

פורסם

הוא לא עושה לך טובה כשהוא מוריד את הסכום של הליסינג. מורידים קודם כל 20% מהמחירון הרגיל ורק אח"כ מתחילים לדבר.

בטח ובטח ברכב כמו גטס שיש כמוהו כמו זבל והביקוש בקאנטים כי כולם יודעים שזו מטחנת דלק.

מצד שני, אם הרכב ממש מוצא חן בעיניך ואין לך יותר זמן לבדוק ולהתברבר, אז תקנה וזהו.

פורסם

זה אחד הדגמים הנדירים, אם אתה חושב שגטס על צריכת הדלק שלה היא הרכב המתאים עבורך אז קדימה לכו למוסך מורשה לקבל הצעת מחיר לתיקון המזגן.

מה הבעיה של פנסי החזית? שבורים? עכורים?

לגבי צמיגים, תבדוק כמה עולה זוג צמיגים במידה הזאת, לדעתי לא היסטרי.

פורסם
זה אחד הדגמים הנדירים, אם אתה חושב שגטס על צריכת הדלק שלה היא הרכב המתאים עבורך אז קדימה לכו למוסך מורשה לקבל הצעת מחיר לתיקון המזגן.

מה הבעיה של פנסי החזית? שבורים? עכורים?

לגבי צמיגים, תבדוק כמה עולה זוג צמיגים במידה הזאת, לדעתי לא היסטרי.

אני לא מבין מה ההלהום על הצריכת דלק תאמת.. הרכב עושה 1 ל 11-12 משולב בדוק.

היה לי מאזדה 2 2011 מליסינג שעשתה 1 ל 12 למה לא עושים עליה עליהום? מוגזם לחלוטין.. הרכב נותן הספק של רכב משפחתי קטן - 97 כח סוס ועם תיבת 4 הילוכים פרמטיבית אוטומטית אין קסמים זה הצריכה... (אל אם כן בא לך להתפנק בגיר רובוטי)

פורסם

הבדיקה מצויינת אם יש היסטוריית טיפולים מה טוב.

30 אלף לסופר מיני, שצריך לשים עליה עוד כ1500 ש"ח נשמע סביר.

אם אתה רצה לחסוך אז כנראה שתוכל למצוא מכונית סבירה ב5000-8000 ש"ח פחות.

אבל זאת, נראה כך לפחות, מכונית טובה.

אם אתה מתכוון להחזיק אותה כמה שנים (לא חייב 8, גם 3-4 זה בסדר), לי זה נראה מחיר סביר.

פחות 1000-2000 באמת היו משנים את פני המצב עד כדי כך?

פורסם

סך הכל הבדיקה נראת בסדר , גם המחיר , רק כדאי לקחת בחשבון שני דברים:

1.האם הרכב עבר החלפת רצועת תזמון? טיפול טיימינג במורשה עולה קרוב ל3000 ש"ח.

2.צריכת הדלק עשויה להיות מעט גרועה יותר ממה שרשמת , אצלי זה יותר לכיוון ה1 ל10-11 .

אם זה לא מפריע אז מדובר לדעתי בעסקה טובה.

פורסם

צריכת דלק של 10-12 קילומטר לליטר מרכב עם מנוע 1300 זה הזוי, רק שתבין הרכב שלי עם מנוע 1800 גיר אוטומט ועושה במשולבת בין 10-12 קילומטר לליטר.

פורסם (נערך)
סך הכל הבדיקה נראת בסדר , גם המחיר , רק כדאי לקחת בחשבון שני דברים:

1.האם הרכב עבר החלפת רצועת תזמון? טיפול טיימינג במורשה עולה קרוב ל3000 ש"ח.

2.צריכת הדלק עשויה להיות מעט גרועה יותר ממה שרשמת , אצלי זה יותר לכיוון ה1 ל10-11 .

אם זה לא מפריע אז מדובר לדעתי בעסקה טובה.

מאיפה הבאת את המחיר של הטיימינג ?

לי הייתה גטס 2006,החלפת תזמון נדרשה כל 3 שנים או 60,000.

החלפה במוסך כללי כולל המותחן הגיעה ל-900+מע"מ.

לגבי צריכת דלק,ידוע,שאם מתגרזנים עם הרכב הזה,צריכת הדלק היא לא הצד החזק שלו.

לפותח הנושא: אם בהיסטוריית הרכב עשו טיימינג אז הערת המכון היא כסת"ח ואם לא עשו קח זאת בחשבון מבחינת עלות.

ללא טיימינג התיקונים הנדרשים כנראה הם: ניקוי מערכת קירור (בהנחה שאין בעיה עם רדיאטור חימום פנימי זה יגמר באיזור ה-300 ש"ח כולל החלפת נוזל קירור),כיוון פרונט בעלות של 200-300 ש"ח,החלפת 2 צמיגים בסביבות ה-600 ש"ח.

עם טימינג זה יגמר בכ-2300 ש"ח.

המוכר לא חייב להפחית לך את כל סכום הליקויים,זה נתון למו"מ כאשר אין כאן כפי שכתבתי קודם חלילה דברים חריגים כמו מנוע/גיר/שילדה.

אם תראה רצינות,ףאפשר יהיה להערכתי לסגור איתו על 29K ואם לא,לא אלמן ישראל כי יש כאלו בערמות בחברות הליסינג ישירות ידג ראשונה ובמחירים לא רחוקים ממה שהציע לך.

שלא יחשוב המוכר בטעות, שיש לו כפית זהב בחנייה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מאיפה הבאת את המחיר של הטיימינג ?

לי הייתה גטס 2006,החלפת תזמון נדרשה כל 3 שנים או 60,000.

החלפה במוסך כללי כולל המותחן הגיעה ל-900+מע"מ.

לגבי צריכת דלק,ידוע,שאם מתגרזנים עם הרכב הזה,צריכת הדלק היא לא הצד החזק שלו.

לפותח הנושא: אם בהיסטוריית הרכב עשו טיימינג אז הערת המכון היא כסת"ח ואם לא עשו קח זאת בחשבון מבחינת עלות.

ללא טיימינג התיקונים הנדרשים כנראה הם: ניקוי מערכת קירור (בהנחה שאין בעיה עם רדיאטור חימום פנימי זה יגמר באיזור ה-300 ש"ח כולל החלפת נוזל קירור),כיוון פרונט בעלות של 200-300 ש"ח,החלפת 2 צמיגים בסביבות ה-600 ש"ח.

עם טימינג זה יגמר בכ-2300 ש"ח.

המוכר לא חייב להפחית לך את כל סכום הליקויים,זה נתון למו"מ כאשר אין כאן כפי שכתבתי קודם חלילה דברים חריגים כמו מנוע/גיר/שילדה.

אם תראה רצינות,ףאפשר יהיה להערכתי לסגור איתו על 29K ואם לא,לא אלמן ישראל כי יש כאלו בערמות בחברות הליסינג ישירות ידג ראשונה ובמחירים לא רחוקים ממה שהציע לך.

שלא יחשוב המוכר בטעות, שיש לו כפית זהב בחנייה.

האשה שנסעה עליו עשתה עליו ב 3 וחצי שנים 30 אלף..

כל שנה עשתה טיפול מלא במוסך מורשה

חגורת תיממינג הוחלפה כבר ב 60 אלף לי הספר שבידי.. על הרכב אין שריטה

לגמי צמיגים אין טעם להחליף את שתיהם הבעיה רק שהם לא מאותו סוג.. צריך למצוא אחד שמאותו סוג

לגבי כיוון פרונט... הרכב נוסע ישר כמו פלס על 80-100

סגרתי את העסקה :) תודה לכולם

מה שמדהים שברכב בגיל כזה אין שום נזילת שמן

פורסם

תתחדש, סך הכל הבדיקה של הרכב יצאה טוב, בעיקר מה שמופיע שם זה כל הקישקושים הרגילים של מכוני הבדיקה שמכסים את עצמם.

המחיר נשמע סביר, מי שטען שיש המון כאלו אז דווקא דגמי ה-GLI עם האבזור הסביר (גם הבטיחותי) נדירים יותר מדגמי ה-GLF הנפוצים והבסיסים.

סך הכל במחיר הזה גטס קניה לא רעה בכלל ונותנת תמורה למחיר למי שמחפש סופר מיני זולה ופשוטה.

צריכת הדלק סבירה יחסית לקטגוריה, 11-12 קמ"ל בנסיעה משולבת רגועה לא להיט גדול מצד אחד אבל מצד שני איזה קטנה אוטומטית בשנים האלו הייתה טובה יותר ?(חוץ מגרנדה פונטו רובטית). סיריון, מאזדה 2 וכו' לא עושות ממוצע שונה בהרבה.

פורסם
תתחדש, סך הכל הבדיקה של הרכב יצאה טוב, בעיקר מה שמופיע שם זה כל הקישקושים הרגילים של מכוני הבדיקה שמכסים את עצמם.

המחיר נשמע סביר, מי שטען שיש המון כאלו אז דווקא דגמי ה-GLI עם האבזור הסביר (גם הבטיחותי) נדירים יותר מדגמי ה-GLF הנפוצים והבסיסים.

סך הכל במחיר הזה גטס קניה לא רעה בכלל ונותנת תמורה למחיר למי שמחפש סופר מיני זולה ופשוטה.

צריכת הדלק סבירה יחסית לקטגוריה, 11-12 קמ"ל בנסיעה משולבת רגועה לא להיט גדול מצד אחד אבל מצד שני איזה קטנה אוטומטית בשנים האלו הייתה טובה יותר ?(חוץ מגרנדה פונטו רובטית). סיריון, מאזדה 2 וכו' לא עושות ממוצע שונה בהרבה.

הקנייה היותר נכונה הייתה סיריון.. גם היה התקציב.. רק שאין אוטו מסרס מזה לרווק בין 26.. גם הגטס רחוק מלהעמיס בחורות ומכוער אבל לפחות אני לא מתפדח לאסוף בחורה :)

פורסם

רק אל תחליף צמיג אחד. עדיף שיהיו מסוג שונה ועם שחיקה זהה, מאשר צמיג אחד חדש ואחד שחוק. לדעתי תחליף זוג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...