Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר עונה 21!! סוף סוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יצא אתמול הפרק הראשון לעונה החדשה- מי ראה?

איזה כיף, סוף סוף משהו מעניין ליראות.... :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן הרגע סיימתי ליראות, בתור הפתיח לעונה החדשה הוא באמת איכזב....

אני רק מחכה מה הם יגידו לגבי הקורבט החדשה... :-).

וכמובן האלפא.....

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בהורדה עדיין לא ראיתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איך הייתה לי הרגשה שאפול בזה....:-).

בכל מיקרה התוכנית באמת הייתה משעשעת :-)

פורסם

יכלו לפלפל את זה טיפה עם גולף GTi16v, קאדט GSi, אסקורט RS טורבו, 205GTi 1.9 וכו' במקום הגרסאות הפושרות-חמימות שהם קנו.

פורסם
ראיתי בשידור חי. אחד הפרקים הכי גרועים שהיו לטופגיר, עדיף לא לראות בשביל לא להתאכזב

אתה רציני? זה הפרק הכי מצחיק שלהם שראיתי עד עכשיו.

אם מחסור במכוניות על איכזב אותך, יש המון תוכניות אחרות, הרבה יותר אינפורמטיביות (והרבה יותר מתאימות לאנשים עם בעיה להירדם בלילה, אבל זאת דעתי האישית). טופ גיר היא תוכנית בידור בנושא רכבים, עם יותר דגש על בידור, ופחות מידע יבש, וטוב שכך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקטע עם הסופר הרג אותי LOL!, מעניין אם התקציב שהלם היה מספיק בשביל לעשות זאת בארץ עם המחירים המנופחים..... ROFL!

• תוכן חדש...