Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, אתמול ההורים שלי קנו לי מכונית שתשמש את המשפחה כעקרון אבל בעיקר אותי, הייתי בעננים !

מדובר ביונדאי גטס שנת 2008, כאשר ראינו המכונית הפעלנו את המזגן, את השפריצר והכל היה תקין ולא היה שום דליפות.

לאחר מכן החלטנו לקחת את הרכב לבדיקה והבדיקה הייתה יחסית טובה, חוץ מכמה תקלות בלאי של הרכב.

כשהגענו הביתה הפעלנו את השפריצר ולאחר כמה זמן מתחת לרכב היה שלולית מים כחולה הרחתי את זה וזה הנוזל של הוישרים,

בתחילה הנחתי שיש דליפה במיכל אבל אחר כך פרקנו ומדובר במשאבת המים, חלק קטן ממנה נשבר צופציק כזה.

ידוע לכם מאיפה אפשר למצוא את החלק הזה, ומה העלות שלו, תודה רבה לעוזרים :wink:

פורסם
פורסם

תודה רבה, לבנתיים עד שנקנה את החלק הדבקנו את החלק שנשבר והתקנו אותו בחזרה

(הצופציק שיוצא מן המשאבה שהצינור לוישר מתחבר אליו) אני מאמין שזה יתנתק בעוד כמה זמן שוב.

אני גר בת"א, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פירוקיות קרובות, ובמציאת החלק תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם

משאבת המים הזו זולה מאוד ואין סיבה לרכוש אחת מפירוק. פנה אל יונדאי שופ (שנמצאים בתל-אביב), הם יבואן מקביל של חלקי חילוף ליונדאי ויוכלו לעזור לך.

• תוכן חדש...