Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, ניתקלתי בבעיה לאחרונה, המגבר שלי נכנס למצב פרוטקט, הוא מגביר 6X9 וקומפוננטים מורל טמפו. בנוסף למגבר יש לי גם מונובלוק שמחובר אליו בגישור, וכשהמגבר הרגיל נכנס למצב פרוטקט רק הסאב פועל. חיפשתי חוטים חשופים שאולי גרמו לקצר ולא מצאתי ומידי פעם באופן דיי מוזר בזמן נסיעה זה חוזר למצב רגיל , או שאני מניע ומכבה את הרכב ושוב מניע ואז זה חוזר להיות כרגיל. או במילים אחרות אני משתגע מזה! מה יכולה להיות הבעיה בזה? אני מקווה שזה לא משהו חמור.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

המגבר לא מתחמם, ולא שיניתי כלום, המערכת מותקנת אצלי חצי שנה ודווקא השבוע זה קרה לי. ניתקתי את הרמקולים מהמגבר וזה עדיין על המצב הזה. אני כבר אובד עצות.

פורסם

תבדוק חיבור מינוס, שהוא מחוזק כמו שצריך. תבדוק תקינות מצבר. תבדוק נפילות מתח בקווים שמחוברים למגבר בזמן עבודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חשבתי על זה, אני אבדוק את זה מחר ויעדכן פה, תודה בכל אופן.

• תוכן חדש...